Ero Lämpöilmaisimien ja SavunilmaisinLämpöilmaisimien vs Savunilmaisin

Lämpö- ilmaisin ja palovaroitin ovat hyvin herkkiä paljastamis- lämpötilan ja savua. Nimi itsessään kertoo kahden välinen erotus '' yksi havaitsee lämmön ja yhden havaitsee savua. Lähes kaikki rakennukset ovat yhdistelmä lämmön ja palovaroitin, joka on suojana palava.

Lämpöilmaisimen on väline, joka varoittaa tulipalon kun lämpötila ympäri palovaroitin saavuttaa tietyn tason. Mutta lämpöilmaisimet eivät havaitse savua. Toisaalta, palovaroitin varoittaa tulipalon kun se tulee koko palamisen tai noen tuotteiden ilmakehässä.

Savunilmaisimet antaa hälytyksen, vaikka pieni määrä savua havaitaan. Toisaalta, lämpöilmaisimet ei havaitsevat pienimmätkin määrät lämpötilan muutoksesta.

Savuilmaisimet ja lämpöilmaisimet on kahta erilaista tekniikkaa. Savunilmaisin käyttää ionisaatio ja valosähköistä teknologiat taas lämpöilmaisimen käyttää termopari ja Sähköpneumaattisen teknologioita.Vaikka palovaroitin ovat hyvin herkkiä ja ne ovat alttiita antaa pois vääriä hälytyksiä. Lämpö ilmaisimet ovat luotettavampia palovaroittimien, jopa pölyisissä olosuhteissa. Ne eivät anna vääriä hälytyksiä ja vain asettaa hälytyksen pois päältä, kun lämpötila on todella korkea. Kannattaa myös huomata, että lämpö ilmaisimet eivät asettaa hälytyksen, kun on kyse raskas savu ja vähemmän lämpötilan.

Lämpöilmaisimet on yleensä asennettu paikkoihin, joissa on todennäköisyys kuumuutta ja korkeita liekkejä; normaalisti lämpöilmaisimet asennetaan varastotilat kun kemikaaleja tai polttoaineita pidetään. Se on myös sijoitettu korkea katto alueilla. Savunilmaisin asennetaan normaalisti missä smokey palot ovat todennäköisesti esiintyy.

Vaikka palovaroitin ja lämpöilmaisin on kaksi eri käyttötarkoituksiin, niitä molempia käytetään, koska ne tekevät hyvin yhdessä asennettuina rakennuksiin.

Yhteenveto
1. Lämpöilmaisin on väline, joka varoittaa tulipalon kun lämpötila ympäri palovaroitin saavuttaa jollain tasolla. Palovaroitin varoittaa tulipalon kun se tulee koko palamisen tai noen tuotteiden ilmakehässä.
2. palovaroitin käyttää ionisaatio ja valosähköisen teknologioista, joissa sillä lämpöilmaisimen käyttää termopari ja Sähköpneumaattisen teknologioita.
3. Palovaroitin antaa hälytyksen, vaikka pieni määrä savua havaitaan. Toisaalta, lämpöilmaisimet ei tunnista edes pienin määrä lämpötilan muutos.