Ero riippuvat muuttujat ja riippumattomien muuttujienRiippuvat muuttujat vs. riippumattomien muuttujien

On niin monia ehtoja ja kaavoja, kun se tulee matematiikka. Jotkut ihmiset pitävät hauskaa, kun taas muut ihmiset hyvin vaikea ymmärtää. Mutta matematiikka on osa elämää; ilman sitä tiede ei koskaan tullut tosiasia. Koska matematiikka on selitys kaikkeen; koska se elämä tuntuu helpompaa. Siksi ihmisten tulisi olla ikuisesti kiitollinen, että päivä, jolloin perus 1, 2, 3 '| oli oppinut. Kuitenkaan matematiikka ei ole helppoa. Se' s yhteensä ja eri monimutkaisuus joka pureutuu korkeampi ymmärrystä. Se 's kaikki noin laskennat, vastauksia tai ratkaisuja. Matematiikka on kokonaan uusi kieli, jota useimmat brilliants mielissä.

Geometria, kokonaislukuja, ja terävät kulmat, ovat vain joitakin tuhansia matemaattinen terminologia löytyy sanastosta matematiikan Encyclopedia. Muut ehdot johon pitäisi kokonaan täytyy oppia ja jotka ovat mitä tämä artikkeli kuuluvat myös tuhansien matematiikka termejä. Nämä ehdot ovat samankaltaisia, mutta hienovaraisesti käyttää eri tavoin, kun se tulee matematiikkaa ja tilastoja. Nämä termit kutsutaan riippuvat muuttujat ja riippumattomia muuttujia. Tärkein käyttö näistä kahdesta on erottaa kaksi eri määriä yhtälö. On tiettyjä tapoja erottaa ne ja käyttää niitä, kunnes se saavuttaa pisteen, että riippuva muuttuja tulee riippuvaiseksi on riippumaton muuttuja.

Nämä muuttujat ovat erittäin tärkeää erityisesti, kun se tulee kokeita. Tämä johtuu siitä, he voivat auttaa sinua seurata kokeilun kvantitatiivisesti. Käyttämällä näitä muuttujia, voit kunnolla mitata tuloksia ja keksiä päätelmät, jotka ovat hyvin tarkkoja.

Riippumattomat ja riippuvat muuttujat toisiinsa toisiinsa. Kokeilun, riippumaton muuttuja on yksi muutetaan. Kun riippumaton muuttuja muutoksia kokeiluun, joten näin riippuva muuttuja. Myös riippuva muuttuja 's lopputulos riippuu riippumaton muuttuja. Nämä muuttujat ovat olennainen tekijä kokeilun. Siksi määrittelyssä ja niiden vertailu on erittäin tärkeä.

Riippumaton muuttuja on muuttuja, että tutkija manipuloi kokeessa. Tämä muuttuja on sitten arveltu vaikuttaakseen riippuva muuttuja. Riippumaton muuttuja on suuri vaikutus koko kokeen, ja on erittäin tärkeää piirustus tekemisestä kokeen.

Toisaalta, riippuva muuttuja on yksi mitattavan tutkijan kokeessa. Se on muuttuja, joka osoittaa, miten voimakas vaikutus riippumaton muuttuja on.Joten lopulta riippumaton muuttuja on yksi manipuloitu ja sen vaikutukset heijastuvat riippuva muuttuja. Esimerkiksi kokeessa määrittää, kuinka paljon lääkeannoksen tarvitaan parantaa tietyn taudin, annostus on riippumaton muuttuja, kun riippuva muuttuja vai ei tauti on kovettunut. Tämä johtuu siitä, että annosta voidaan muuttaa tai manipuloida (voit joko lisätä tai vähentää annostusta). Jos haluat tietää vaikutuksen riippumaton muuttuja, riippuva muuttuja (joka on seurausta jos tauti on kovettunut tai ei) näyttää tulokset.

YHTEENVETO:

1.

Riippumattomat muuttujat ovat yksi manipuloitu tai muuttaa kokeilu, kun taas riippuvat muuttujat ovat niitä, joka osoittaa tai entiseen.
2.

Tuloksesta riippuva muuttuja riippuu riippumaton muuttuja.
3.