Ero Tieteelliset lait ja tieteellisiä teorioitaTieteelliset lait vs. tieteellisiä teorioita

Sitä ei pidä sekoittaa miten tieteellinen laki eroavat tieteellisistä teorioista. Jopa dullest mielensä pitäisi pystyä ymmärtämään yhtäläisyyksiä ja eroja on kaksi. Koska maapallo jatkuvasti pyörii auringon, mieli mies on pyrkinyt varjoonsa kaikki maailman ihmeitä. Ja että 's syntymän lakien ja teorioiden. Man' s ääretön mieli on asettanut tavoitteeksi valloittaa maailma purkamalla salaisuuden maailmankaikkeuden.

Tieteelliset lait ja tieteelliset teoriat ovat kaksi eri ideoita, jotka sinun täytyy ymmärtää. Se 's ei pidä siitä' on menossa auttaa merkittävällä tavalla tehdä niin, kuten apua maksat ruokaa tai talon laskuja ehkä; se 's enemmän kuin trivia jonka voit jakaa ystäviesi kanssa yli kupin teetä tai pullon olutta.

Tieteelliset lait, aluksi, ovat kuvauksia miksi tällaisia ​​ilmiöitä esiintyy tai kuvauksia tapahtuvia ilmiöitä itse. Se ei selitä tuloksia tai syistä, joiden vuoksi tällaisia ​​ilmiöitä tapahtuu. Se vain tekee asiat selkeämmin suullisesti tai matemaattinen lausuman suhdetta niin, että 'tiede' ja se on helppo ymmärtää. Se on kuvaus, laki, joka on kiistaton, koska se on jo todistettu ja oli jo keskusteltu nerokkaimmista mielissä. Tieteelliset lait ovat osoittautuneet havaintoja. Se on seurausta tieteelliset teoriat. Niinpä, kun joku olisi ekstrapoloida tietyn tieteellinen laki kuten Newtonin 'laki yleisen gravitaatio ehkä se on jo turhaa, koska, kuten edellä mainittiin, tieteellinen laki on jo todistettu tosiasiat. Paitsi, että nämä lait luonnontieteen on vain rajoitettu mitä havaittiin alkaen. sitä ei voida ulottaa muihin tilanteisiin olettaen, että sillä on sama luonne. tietty laki vain vanhentunut, kun uusia tietoja tulee ristiriidassa.Muita esimerkkejä luonnon tieteellisen lait ovat: Henry 'laki termodynamiikan jossa todetaan suhteellisuus kaasun nesteeseen ja paine että kaasua nesteen yläpuolella alle tietyn lämpötilan, Newtonin' laki liikkeen, joka sisältää kolme fyysiset lait; Hubble 'laki, joka tarkkailee fyysistä kosmologia, ja niin monia erilaisia ​​luonnon tieteellinen laki.

Tieteellisiä teorioita, toisaalta, viitataan niihin, jotka yrittävät kuvata tai selittää, miksi ilmiö. Se perustuu havainto. Se on edelleen oppimista tai löytämiseksi prosessi ennen saapumistaan ​​päätelmään. Se on rakenne käsitteitä selittää nykyiset tosiasiat ja ennustamiseen uusia. Kuitenkin teoriat eivät kuulu tasolle tavanomaisen määritelmän sana 'teoria'. Tieteellisiä teorioita, tutkijoiden mukaan, voitaisiin harkita vain tieteellisenä kun se täyttää useimmat kriteerin kuten empiirinen kriteerit, loogiset perusteet ja jopa sosiologinen ja historiallinen peruste. Tieteelliset teoriat tarvitsevat tosiasiat, jotta se voidaan tulkita ja tulla teorian. On vielä todistettu, jotta se tulisi laki.

YHTEENVETO:
Tieteelliset teoriat ovat edellytys ennen saapumistaan ​​tieteellinen laki.
Tieteelliset teoriat ovat vielä todistettu taas tieteellinen laki on jo todistettu.