Ero laadulliset tiedot ja Quantitative DataLaadullinen Data vs Quantitative Data

Tutkimuksessa tilastojen pääpaino on kerätä tietoja tai tietoja. On olemassa erilaisia ​​menetelmiä kerätä tietoja, ja on olemassa erilaisia ​​kerättyjen tietojen. Erityyppisiä tietoa toisen asteen, laadullinen tai määrällinen. Tässä artikkelissa keskitymme laadullisia ja määrällisiä tietoja ja niiden erot.

tilastotiedot
Tilastot on periaatteessa tutkimuksen tietoja. Tilastot on joko kuvaileva ja johdettu. Tarkempi tieto on tutkimuksen menetelmiä käytetään tietojen keruuta ja matemaattisia malleja, jotta tulkita tietoja. Johdettu tilasto on tutkimus, jossa eri tekniikoita ja järjestelmiä käytetään tekemään probabilityCbased ennusteita ja päätöksiä riippuen puutteellisia tietoja.

Tilastot käyttää paljon matematiikan ja monien suurten käsitteisiin kuin todennäköisyys, populaatiot, näytteitä, ja jakelu, jne. Ovat mahdollistaneet tilastoja. Tutkia tilastoja, meidän täytyy kerätä tietoa, määrällinen sekä laadullinen.

laadullinen Data
Laadullinen tiedonkeruu on menetelmä, jossa ominaisuudet, määritteet, ominaisuudet, ominaisuudet jne ilmiö tai asia on kuvattu. Se on kuvaus tietojen kielellä eikä numeroita. Tämä menetelmä ei mittaa ominaisuuksia vaan kuvataan ne. Esimerkiksi;
Lempiväri = sininen
On myös joskus kutsutaan 'kategorisen datan.' Se ei keskity piirustus mitään päätelmiä. Siinä käsitellään ainoastaan ​​tietoja, jotka voidaan havaita kaltainen rakenne, maku, haju, kauneutta, mutta ei mitata.

Laadulliset tiedot, viime vuosina, on menettänyt luotettavuus jossakin määrin ja on tullut kritiikkiä, mutta ne tarjoavat paremman kuvauksen ja näin on enemmän pätevyyttä niihin. Tutkimus käyttää yhdistelmää laadullisia ja määrällisiä menetelmiä, koska laadulliset tiedot ja kuvaus varmuuskopioi numerotietoja avulla paremmin selvitykset ja tiedot.Quantitative Data
Quantitative tiedonkeruu on menetelmä, jossa data voidaan numeerisesti laskea tai ilmaista kerätään. Tämä tieto on hyödyllinen kokeita, manipuloitu analyysi jne ja edustaa histogrammeja, taulukoita, kaavioita, ja kuvaajia. Se käsittelee mittauksia kuten korkeus, pituus, tilavuus, pinta-ala, kosteus, lämpötila, jne.
Esimerkiksi;
Height = 2. 8m. Tai joskus ne edustavat tarkkaa määrää, kuten,
Opiskelijoiden määrä = 234.

Tämän tyyppinen tieto liittyy tietyntyyppinen asteikolla mittaus. Yleisimmin käytetty asteikon tämä tieto on suhde mittakaavassa. Toinen yleinen asteikko mittaus on väli mittakaavassa.
Quantitative data on arvosteltu sen puute perusteellinen kuvaus täten sitä käytetään tutkijat yhdessä laadullisia tietoja varmuuskopioida sen luotettavuutta selityksiä laadullista tietoa.

Yhteenveto:

1. Laadullinen tiedonkeruu on menetelmä, jossa ominaisuudet, määritteet, ominaisuudet, ominaisuudet jne ilmiö tai asia kuvataan; määrällinen tiedonkeruu on menetelmä, jossa data, joka voidaan numeerisesti laskea tai ilmaista kerätään.