Ero Domain ja RangeDomain vs Range

Domain ja valikoima ovat termejä, joita sovelletaan matematiikkaa, erityisesti suhteessa fysiikan koostuu toiminnoista. Domain ja valikoima ovat päätekijöitä, jotka päättävät sovellettavuutta matemaattisia funktioita.

Matemaattinen toiminto tarkoittaa yhdistyksen kahden ryhmän välillä muuttujia. Tällöin verkkotunnus on riippumaton muuttuja ja alue on riippuva muuttuja. Yksinkertaisesti sanoen, muuttuja pitkin X-akselia on verkkotunnus ja muuttuja pitkin Y-akselia on alueella.

Domain voidaan määritellä joukko numeroita, joka sopii itsenäinen muuttuja. Ja alue voidaan määritellä joukko numeroita, joka sopii riippuva muuttuja.

Esimerkki luonnosta selvästi kuvaavat eroa domain ja valikoima. Aurinko 's kulma yli horisontin aikana päivä on sopiva esimerkki kuvaamaan domain ja valikoima. Verkkotunnus on aika välillä auringonnousun ja auringonlaskun, kun taas alue on akseli 0 maksimi korkeus aurinko on tiettynä päivänä tiettyyn leveyttä.Domain on myös määritelty joukko kaikki mahdolliset tulon arvot. Tämä tarkoittaa, että tuotannon arvo riippuu kunkin jäsenen. Toisaalta, alue määritellään joukko kaikki mahdolliset lähtöarvot. Lisäksi arvot alueella voidaan laskea jolla verkkotunnus arvo.

Domain on mitä laitetaan toiminto, kun taas alue on mitä on tulos toiminnon kanssa verkkotunnus arvo.

Yhteenveto

1. Domain ja valikoima ovat päätekijöitä, jotka päättävät sovellettavuutta matemaattisia funktioita.
2. Domain on riippumaton muuttuja ja alue on riippuva muuttuja.
3. muuttuja pitkin X-akselia on verkkotunnus ja muuttuja pitkin Y-akselia on alueella.
4. Domain määritellään myös joukko kaikki mahdolliset tulon arvot. Toisaalta, alue määritellään joukko kaikki mahdolliset lähtöarvot.
5. Domain on mitä laitetaan toiminto, kun taas alue on mitä on tulos toiminnon kanssa toimialueen arvo.