Ero Polar ja PolaarittomatPolar vs Polaarittomat

Kun me tiesi kemia, useimmat meistä piti hauskaa ja jännittävää. Mutta se saa tylsää, kun kaikki opiskelet ovat kemiallisia ominaisuuksia, kemiallisia sidoksia, alkuaineiden, ja niin edelleen ja niin edelleen. Me turhaudu muistamisen erilaisia ​​ominaisuuksia, erilaisia ​​prosesseja, ja paljon muuta. Muistan myös computing eri ominaisuuksia liuottimien ja ratkaisut muodostivat lisättynä likaisia ​​kokeita, jotka tekevät huoneesta tupakointi ja haiseva. No, kemia on todella hauska ja hullu aihe.

Yksi perustavanlaatuinen aiheita, kemistit osallistua on tietää, jos molekyyli on polaarinen tai ei-polaarinen. Olkaamme nähdä eroja molemmat. Paras tapa määrittää, jos molekyyli on polaarinen tai ei-polaarinen kautta järjestely atomien. Järjestely atomien joidenkin molekyylien määrittää, jos se on polaarinen tai ei-polaarinen. Jos molekyyli on polaarinen, se sanotaan olevan positiivinen ja negatiivinen sähkövaraus.

Ei-polaarinen molekyyli, toisaalta, ei ole tarpeeksi maksu toisin kuin polaarisia molekyylejä. Ei-polaariset molekyylit jaetaan symmetrisesti eivätkä sisällä runsas sähkövaraukset, jotka on kiinnitetty niihin. Esimerkki aineen polaarisen molekyyli on vesi. Vesi koostuu polaaristen molekyylien takia järjestely atomien, plus on runsaasti määrä positiivisia ja negatiivisia sähkövaraukset. Muita esimerkkejä alla kaasun luokka ovat: ammoniakki, rikki, erityisesti rikkidioksidin, ja lopuksi rikkivetyä.

Ei-polaariset aineen esimerkkejä ovat hiilivedyt, kuten bensiinin ja tolueeni. Kaasuissa, useimmat kaasut ovat ei-polaarisia, kuten metaania, hiilidioksidia, neon, krypton ja ksenon. Miten tärkeitä ovat polaarisia ja ei-polaarisia aineita? No, ne ovat elintärkeitä, koska aineiden sekoittamista, et voi sekoittaa polaarisen ja ei-polaarisen aineen. Esimerkiksi vesi on polaarinen, kun öljy on ei-polaarinen. Kun yrität sekoittaa ne, se ei yhdistä. Kuitenkin, kun sekoitetaan alkoholia, joka on polaarinen aine, ja vettä, se sekoittaa, koska molemmat ovat polaarisia aineita.Tietäen napaisuus ja nonpolarity aineiden avulla kemistit sekoittaa kemikaaleja nopeasti. Tämä on tärkeä kemiallinen tehtaita, jotka tuottavat kemiallisia tuotteita ihmisten ja teollisuuden käyttöön.

Yhteenveto:

1. Polar aineilla on tarpeeksi positiiviset ja negatiiviset sähkövaraukset on atomien kun taas ei-polaariset aineet eivät ole runsas maksuja.
2. Polar aineet sekoittuvat polaarisiin aineisiin, mutta polaarisiin aineisiin ei sekoitu ei-polaarisilla aineilla.