Ero pituus ja korkeus Pituus vs Korkeus

Määritetään leveyden ja korkeuden objektin voi olla hieman sekava joillekin, jotka eivät ole selvä käsitys käsitteen geometria. Pituus, tavan, kutsutaan pisin rivi tai puolen objektin. Saat suunnikas, objektin yhdensuuntaiset sivut (eli suorakulmio), pituus on sen pisin viiva. Se kertoo, miten kauan objekti on. Kuvauksessa kuitenkin voi tulla sekava, kun muutat asentoa suorakulmion kuten kun teet sen makaamaan vaakatasoon käyttämällä pisin puolella. Tässä mielessä alkuperäinen korkeus tuli sen pituus samalla alkuperäisestä pituudestaan ​​tuli sen korkeus.

Kun kyseessä on neliömäinen, pituus on mikä tahansa sen puolin, koska ei puolella on pidempi tai pienempi kuin toinen. Se on myös kätevä sanoa, että pituus on lateraalisivulle esineen, joka on yhdensuuntainen pinnan tai maahan tai X-tasossa geometrisen graafisia esityksiä.

Sen sijaan, korkeus on erilainen toimenpide, koska se on pystysivun objektin. Sen vuoksi, ei ole yhdensuuntainen pintaan. Pikemminkin se on yhdensuuntainen Y-tasossa geometrinen kuvaaja. Koska tämän tason suuntaisesti mahdollistaa korkeus on kohtisuorassa vaakatasoon nähden muodostaen suorassa kulmassa. Sen puhekielen tulkintaan, tämä pitää paikkansa, koska korkeus on yleensä kutsutaan lattiasta kattoon mittaus jotain. Tämä siksi, kuvataan, kuinka pitkä esine on. Käytännön sovellus, jossa kuvataan, miten korkeat puut ja rakennukset ovat edellyttää voit tietää niiden korkeudet.

Korkeus voi myös viitata, ei vain kuinka pitkä jotain on, mutta kuinka suuri se on standardin maanpinnasta. Taivaalla, esimerkiksi kone 'korkeus on yleensä tulkitaan sen korkeus. Jos kukaan sanoa, että se on 1000 metriä merenpinnan yläpuolella, niin kone on 1000 metriä maanpinnasta tai tasosta mereen.Toisessa yhteydessä, korkeus ja pituus poikkeavat koska korkeus tavallaan mittaa lineaarista etäisyyttä kokonaisen esineen tai olento alimmillaan sen korkein kohta kun pituus juuri mittaa yhden sen osan. Hyvä esimerkki on, kun yksi kuvaisi pituus kirahvi 'jalkojen vastakohtana sen kokonaiskorkeus. Yksi voi koskaan kuvata sitä kannalta korkeutta sen jalat ja pituus seepra, joka on enemmän tai vähemmän sopimatonta.

Pituus ja korkeus ovat samanlaisia ​​siinä mielessä, että ne ovat kaikki lineaarisia-tyypin mittauksia. Näin ollen ne melkein on samantyyppinen mittausyksiköitä käyttää mitä tahansa järjestelmää mittauksen. Esimerkiksi korkeus ja pituus voidaan molemmat ilmaistaan ​​jalat, tuumaa, metriä, ja monia muita.

Yhteenveto:

1. Korkeus tarkoittaa sitä, kuinka pitkä kappale on taas pituus on kuinka kauan.
2. Korkeus voi viitata myös miten korkealle kohde on suhteessa maanpinnasta.
3. Pituus tavanomaisesti pidetään pisin sivu tai rivi esineen erityisen keskuudessa suorakaiteen muotoinen esineitä.
4. Pituus on yhdensuuntainen X-tasossa, kun korkeus on yhdensuuntainen Y-tasossa.