Ero Celsius ja FahrenheitCelsius vs. Fahrenheit
Fahrenheit ja Celsius ovat kaksi yhteisiä tapoja mitata lämpötilaa. On 32? C eroa molemmat järjestelmät, tai yhtä, yhden asteen Fahrenheit vastaa vain 5/9 astetta Celsiusta. Molemmat ovat kehittäneet eri tutkijoiden ja Fahrenheit on nyt käytetään vain Yhdysvalloissa. Jäädyttäminen ja kiehumispisteet molempien on merkitty eri numeerinen lämpötiloissa.
Celsius-lämpötila-asteikko on saanut nimensä tähtitieteilijä Anders Celsius puolivälissä 1700. Celsius lämpötilat on merkitty lisäämällä iso C lopussa mittauksen, joka osoittaa yksikön lämpötilan mittaus käytössä. Mittakaava alkunsa ajatuksen ympärille, että vesi jäätyy 0? C ja kiehumisen tapahtuu 100? C. Celsius on (lähes) yleisesti hyväksytty Lämpötilan mittayksikkö nykymaailmassa ja ainoa kerta Celsius ei käytetä on kun toinen asteikko kutsutaan Kelvin järjestelmää käytetään tieteellisiin tarkoituksiin. Koska Celsius on laajalti hyväksytty useimmissa maailman, joskus mittaukset vain ilmoitetaan tutkinto ilman Celsius merkintä seuraava astemerkin. Vanhemmat oppikirjoissa myös soittaa astetta astetta.

Fahrenheit on lämpötila-asteikko, joka käytetään pääasiassa Yhdysvalloissa. Kun osoittaa lämpötilaa, joka on Fahrenheit, pääoman F taakse on sijoitettu astemerkin. Tämä lämpötila-asteikko perustuu noin ajatus, että jäädyttäminen lämpötila alkaa 32? F, ja jotain, joka on alle 32? F on pakkasen puolella. Asteikko määritellään myös kiehumispiste on 212? F, ts 212? F on lämpötila vesi kattilassa kiehuu.

Fahrenheit luotiin vuonna 1724, jonka fyysikko nimeltään Daniel Gabriel Fahrenheit, ja hän loi järjestelmä perustuu aiempaan työhön toisen tiedemiehen että kiinteät ajatus, että vesi kiehuu 60? Ja suolavedellä 0 ?. Fahrenheit lämpötila järjestelmää käytetään pääasiassa Yhdysvalloissa tänään ja käytettiin laajalti Euroopassa 1960-luvulle asti.
Yhteenveto1. Fahrenheit ja Celsius ovat kaksi yhteistä lämpötilan mitta-asteikkoa. Fahrenheit on huomattava kanssa? F ja Celsius kanssa? C.
2. jäätymispiste on 32? F Fahrenheit ja 0? C Celsius, kun kiehumispiste on 212? F Fahrenheit ja 100? C Celsius.
3. Ero Fahrenheit ja Celsius on 5/9 asteen ja 32 asteen erilainen jäätymispisteiden kahden lämpötilan mittauksiin.