Ero Metallit ja EpämetallitMetals vs Epämetallit

Metallit ja epämetallit ovat elementtejä, jotka ovat erillisiä, niiden kemialliset ja fysikaaliset ominaisuudet. Metallit ja epämetallit on helppo erottaa toisistaan. Jaksollisen, metallit sijoitetaan vasemmalle, ja epämetallit oikealla.

Ensinnäkin, let 's katsomaan ero kemiallisten ominaisuuksien välillä metallit ja epämetallit. Metals olla yhdestä kolmeen elektronit niiden ulkokuori, kun taas ei-metalleilla on neljä-kahdeksan elektroneja. Toinen ero on se, että metalleja on taipumus menettävät valenssielektronit, mutta epämetallit osakkeen tai vahvistusta valenssielektronit.

Kun metallit muodostavat oksideja, jotka ovat emäksisiä, epämetallit muodostavat oksideja, jotka ovat happamia. Metallit ovat erittäin hyviä pelkistysaineet, epämetallit ovat erittäin hyviä hapettavat aineet.

Nyt otetaan huomioon ero niiden fysikaaliset ominaisuudet, metallit ovat tempervalurautaisten, eli se voidaan voittaa ohuita lehtisiä. Toisaalta, ei-metallit ovat hyvin hauraita. Kun vertaillaan niiden tiheys, metalleilla on korkea tai kohtalainen tiheys, kun taas ei-metalleja on alhainen tai kohtalainen tiheys.

Metallit ovat hyviä johtimet sähkön ja lämmön, epämetallit huonon sähkönjohtavuuden. Toisin kuin ei-, metallit ovat sitkeitä, mikä tarkoittaa, että ne voidaan venyttää johtoja. Toinen ero metallit ja ei-metallit, on, että entinen on metallinen kiilto, kun taas toinen ei.

Se voidaan myös nähdä, että metallit ovat läpinäkymättömiä ja ei-metallit ovat avoimia. Metallit ovat läsnä kiinteässä muodossa huoneen lämpötilassa, ja ei-metallit ovat läsnä kiinteät ja nestemäiset muodot huoneenlämpötilassa.

Yhteenveto:

1. Metallit olla yhdestä kolmeen elektronit niiden ulkokuori, kun taas ei-metalleilla on neljä-kahdeksan elektroneja.2. Metallit ovat tempervalurautaisten, mikä tarkoittaa, että ne voidaan voittaa ohuita lehtisiä. Toisaalta, ei-metallit ovat hyvin hauraita.

3. Metals on suuri tai kohtalainen tiheys, kun taas ei-metalleja on alhainen tai kohtalainen tiheys.

4. Metallit ovat läpinäkymättömiä ja epämetallit ovat avoimia.

5. Metallit ovat läsnä kiinteässä muodossa huoneen lämpötilassa, ja ei-metallit ovat läsnä kiinteät ja nestemäiset muodot huoneenlämpötilassa.

6. Toisin kuin ei-, metallit ovat sitkeitä, mikä tarkoittaa, että ne voidaan venyttää johtoja.

7. Metallit on metallinen kiilto, kun taas ei-metalleja eivät.

8. Metallit taipumus menettää valenssielektronit, mutta epämetallit osakkeen tai vahvistusta valenssielektronit.