Ero Hydrolyysi ja kuivuminen SynthesisEro Hydrolyysi ja kuivuminen Synthesis

Biosynteesissä on olennaista kaikkien elävien organismien C: se on yhdistää elämän. Tämä on orgaaninen prosesseja, joihin liittyy yksinkertaisia ​​yhdisteitä muutettava, liitetään yhteen tai muuntaa muita yhdisteitä muodostaen makromolekyylien. On kaksi prosesseja, jotka on elintärkeä tehtävä biosynteesissä. Nämä ovat Hydrolyysi ja kuivuminen Synthesis.

Hydrolyysi ja kuivuminen Synthesis käsittelevät molemmat veden ja muiden molekyylien, mutta hyvin eri tavoin. Molemmilla on käänteinen reaktio toistensa suhteen ja päinvastoin. Biologian, näihin prosesseihin liittyy muodostumista Polymers, nämä ovat molekyylit kovalenttisesti toisiinsa. Nämä muodostuvat, kun vesi poistetaan kemiallisen yhtälön sitten monomeerien (pienet molekyylit) liittyvät yhteen. Jotta murtaa joukkovelkakirjoja, on lisättävä vettä yhtälö. Edelleen ymmärtää tämän, yksityiskohtaiset tiedot eroa hydrolyysi ja nestehukka synteesi käsitellään alla.

 

Hydrolyysi

 

Hydrolyysi tarkoittaa erottaa käyttämällä vettä. Se tulee kreikan sanasta 'hydro', joka tarkoittaa vettä, ja 'lysis', joka tarkoittaa erottamista. Kun vettä lisätään molekyyli, se rikkoo H2O sidosta H ja OH muodostavien erillisten molekyylien.

Kemian, Hydrolyysi on kemiallinen reaktio veden kanssa, jossa makromolekyyli on jaettu pienemmiksi molekyyleiksi. Toisaalta, biologian, tässä prosessissa vesi jakaa polymeerien monomeerit. Tärkeintä on hydrolyysi tapahtuu, kun vettä lisätään yhtälöön murtaa se alas tai erottamiseksi.

Kehossamme, Hydrolyysi on tärkein prosessi vapauttaa energiaa. Kun syömme ruokaa, se on pilkottu tai jaotellaan aineita joten elin voi imeä sitä ja muuntaa sen energiaa. Foods, joilla monimutkaisten molekyylien jaetaan yksinkertaisia ​​molekyylejä. Kun energiaa tarvitaan biosynteesissä, ATP hydrolysoituu ja varastoitu energia vapautuu hyötykäyttöön.

 

kuivuminen Synthesis

 

Kuivuminen tarkoittaa ottaa pois vettä, ja synteesi tarkoittaa rakentaa tai luoda jotain. Siten Kuivuminen Synthesis määritellään ottamalla pois veden rakentaa jotain. Tämä prosessi tapahtuu poistamalla yhden molekyylin COH (hydroksyyliryhmä) ja yhden molekyylin H muodostaen H2O tai vettä. Tämä johtaa kovalenttisesti yhdistämällä kaksi monomeeriä (pienten molekyylien), polymeerin muodostamiseksi (suuremman molekyylin).

Kuivuminen synteesi käyttää tiivistymistä prosessissa ja kun tämä jatkuu pitkän aikaa, pitkä ja monimutkainen ketju muodostuu, kuten niitä polysakkarideja. Se on myös vastuussa tallentaa yli glukoosimolekyylejä niin paljon kuin suurempi polysakkaridit, kuten tärkkelys ja glykogeeni. 

Esimerkkejä Hydrolyysi ja kuivuminen Synthesis

Hydrolyysi ja kuivuminen Synthesis toimivat samalla tavalla proteiineja, hiilihydraatteja, nukleiinihappoja ja lipidejä. Kuten aiemmin mainittiin, tässä prosessissa hydrolyysi C, kun siihen lisätään vettä, se erottaa sidos hapen ja vedyn ja uudistuksia kahteen erilliseen hydroksyylit. Sen sijaan prosessi Kuivuminen Synthesis teillä hydroksyyliryhmä kummallakin puolella, joten jos happea ja kaksi vetyä on otettu pois ja sitoa jäljellä oleva happi jäljellä vetyä polymeerin muodostamiseksi.


 

hiilihydraatit

Hydrolyysi

kuivuminen Synthesis


Disakkaridi + H2O = monosakkaridi + monosakkaridi

Sakkaroosi + H20 = fruktoosin ja glukoosin

Monosakkaridi + monosakkaridi = H2O + Disakkaridi

Glykosidisidokseen: kaksi hiilihydraatit ovat liittyneet yhteen, kun H yhdestä hiilihydraattia ja OH muista otetaan pois ja muodostaa H2O


lipidit

Lipid + 3H2O = 1 glyseroli + 3 rasvahapot
1 glyseroli + 3-rasvahapot = Lipid + 3H2O

proteiini

Dipeptidi + H2O = 2 Aminohapot
Amino Acid + Aminohapot = Dipeptidiyhdisteet + H2O

Peptidisidos on seurauksena, kun poistaminen H-atomi yhden aminohapon ja OH muista.


nukleiinihappo

Nucleic Acid + H2O = 10 Nucleotide