Ero Twins ja kloonitTwins vs Clones

Kaksoset ja kloonit ovat usein tunnistanut toistensa kanssa, koska ne molemmat näyttävät fyysisesti samassa ulkopuolella. Identtiset kaksoset, erityisesti, ovat oikeastaan ​​sama klooneja fyysisessä mielessä. On kuitenkin olemassa joitakin teknisiä, jotka erottavat kaksi.

Kun äiti synnyttää kaksi jälkeläisiä, tuloksena vastasyntyneiden kutsutaan kaksoset. Nämä kaksi olennot voivat olla joko veljellisen (ei-identtiset) ja identtiset kaksoset. Se on jälkimmäinen, joka on sama fenotyyppi (havaittavissa ominaisuudet elävä olento) ja genotyyppi (geneettiseen). Tämän seurauksena, identtisillä kaksosilla täsmälleen samalta toistensa kanssa. Tämä on mahdollista, koska ne olivat tulosta jakamista yhden tsygootti (hedelmöittyneen munasolun tai munasolujen) kahteen eri alkioita. Veljellinen kaksoset ovat erilaisia, koska kaksi munasolut ovat hedelmöitetty eri siittiösolujen. Tuloksena kaksoset eivät näytä samalta keskenään. Näin ollen ne voivat olla eri sukupuolta.

Kloonit ovat tuotteita läpimurto menettelyn biotekniikan kutsutaan kloonaus. Vaikka tämä on ollut hyvin kiistanalainen käytäntö ja on tiukasti takia kyseenalaiseksi sen eettiset vaikutukset, kloonaus vielä tehdään tähän päivään saakka, koska sen tieteellisen merkityksen. Klooni on keinotekoisesti tehty Petri levy toisin kuin kaksoset, jossa hedelmöitys tapahtuu sisäisesti äidin 'kohdusta.Vuonna kloonaus menettelyssä onnistuneesti suunniteltu alkio on käsin jaettu ja sitten istutettu eri kohdun (nyt kutsutaan kuin sijaissynnyttäjä). Sijaissynnyttäjä on sitten yksi ravita, kehittää, ja sitten synnytyksessä. Kloonit ovat lähes sama asia identtiset kaksoset, koska klooni on kehitetty yhdestä tsygootti tai solu saatu yhdeltä luovuttajalta. Että 's, miksi he ovat edelleen geneettisesti identtisiä. Myös tämä on yksi syy, miksi jotkut ottaa identtiset kaksoset luonnollisina klooneja.

Toinen menetelmä kloonauksen kautta somaattisten solujen siirto. Nämä ovat kaikki muut kehon solut paitsi sukusolujen ja itusolujen. Toisin sukusoluista (solut, jotka ovat vastuussa tuottaa organismi 's sukusoluja tai sukusolut), somaattisten solujen sarjat keinotekoisesti työnnetään sukusolujen ydin- alueelta, jonka alkuperäinen ydin on jo poistettu aiemmin. Loput menettely on lähes sama vaiheet kuin tavallisessa kloonaus prosessi.

Yhteenveto:
1. Twins muodostuvat luonnollisesti toisin klooneja, jotka ovat keinotekoiselta. Identtiset kaksoset pidetään luonnollisina klooneja.
2. Twins johtuvat puun halkeamista yksi zygote tai hedelmöityksen kahden munasolut kun kloonit ovat tuloksena korjuun ulkomaisen somaattisten solujen tai ulkomainen munasolun luovuttajan ja sitten myöhemmin ottaa se istutetaan sijaissynnyttäjä, yleensä parannettu tai suunniteltu DNA toisen luovuttajan.
3. kaksoset ovat luonnollisesti syntyneet kokonaan (lähes samaan aikaan), toisin kuin kloonit, jotka ovat yleensä luodaan paljon myöhemmin.