Ero määrittelemätön ja Zero SlopeMäärittelemätön vs Zero Slope

Slope, matematiikan, on nousu tai ajaa kahden pisteen tietyllä radalla. Slope myös mittaa 'jyrkkyys' linjan. Kaltevuus koostuu kahdesta paria pistettä tai koordinaatit, joita edustaa muuttujia muodossa kirjaimet 'X' ja 'Y.' Kaikki muutokset muuttuja 'Y' vaikuttaa 'X' vaihteleva.

Kulmakerroin, linjat, ja pisteet piirretty kaavion kokonaislukuja (sekä positiivisia että negatiivisia) sekä 'X' ja 'Y' akselilla. Nolla on sijoitettu keskelle kuvaajan ja sijaitsee risteyksessä sekä 'Y' ja 'X' ympäri. Järjestelmä, jota käytetään ilmaisemaan, jossa piirretään on karteesinen järjestelmä. Kaltevuus käytetään usein matemaattisia sana ongelmia etenkin lineaariset yhtälöt.

Rinteet käytetään monilla eri aloilla, jotka sisältävät taloutta, arkkitehtuuri ja rakentaminen, trendianalyysi ja tulkinta sosiaali-, terveys-, ja markkinatilanteissa. Jotain, joka vaatii asteikolla ja kuvaaja on käytössä mittaamiseen rinteessä. Myös jokapäiväisessä elämässä, rinne on myös kaikkialla. Kaikki, mikä sisältää jyrkkyys tai kulmassa arkiesineisiin tai havainto voidaan mitata käyttämällä kaavaa rinteen.

Kaavan löytää kaltevuus on 'M' (seisomaan kulmakerroin), joka on yhtä suuri kuin osamäärä (Y2 C Y1) ympäri (X1 C X2). Tässä tilanteessa, 'Y' muuttujat edustavat osoittaja, ja sama pätee myös 'X' muuttujia, jotka edustavat nimittäjä. Yleensä kaltevuus ilmaistaan ​​usein positiivinen tai negatiivinen (muuttujat ovat usein kokonaislukuja). On kuitenkin olemassa tapauksia, että muuttujat sekä 'X' ja 'Y' koordinaatit voi yhtä kuin nolla. Näissä tilanteissa, määrittelemätön ja nolla rinne tapahtuu, kun joko osoittaja tai nimittäjä nolla.

Vuonna nolla rinne, osoittaja on nolla. Tämä tarkoittaa, että 'Y' olevia (Y1 ja Y2) tuottavat ero nolla muuttujien välillä. Zero jaettuna tahansa nollasta nimittäjä johtaa nolla. Tämä johtaa myös suora, vaakasuora viiva kaavion ettei nousuja eikä laskeutuu pitkin 'X' akseli. Kahden pisteen välillä, 'Y' ei muutu vaan 'X' kasvaa. Viiva piirretään samansuuntaisesti 'X' akseli. Vaikka kaltevuus on nolla, se on edelleen määritetyn lukumäärän verrattuna määrittelemätön kaltevuus.Määrittelemättömän kaltevuus on ominaista suora, pystysuora viiva kaavion kanssa 'X' koordinaattipisteiden, joilla ei ole olemassa oleva arvo on rinteessä. Tässä tilanteessa, ero näiden kahden 'X' pisteitä on nolla. 'X' koordinoida, on nimittäjä, tuottaa määrittelemätön vastausta huolimatta arvon osoittaja. Se on sääntö, että mitään päättää nolla on määritetty arvoa, sillä mikään ei voi jakaa nollalla. Viiva on määrittelemätön rinteessä doesnt 't siirtyä vasemmalle tai oikealle pitkin' Y 'akselilla.

Piirtäminen ja piirustus kaltevuus, onko nolla, määrittelemätön, positiivinen tai negatiivinen sisältää kaksi pistettä ja linja. Jotkut ihmiset pitävät nuolenpäitä linjaa osoittamaan suuntaan linja. Pisteiden koordinaatit on mustattu huomauttaa risteyskohdat Molemmat muuttujat.

Yhteenveto:

1. määrittelemätön kaltevuus on ominaista pystysuora viiva, kun nolla rinne on vaakasuora viiva.
2. määrittelemätön kaltevuus on nolla, koska nimittäjä taas nolla rinne on ero nolla osoittajana.
3. nolla kulmakerroin on määritetty arvo (joka on nolla), kun määrittelemätön kaltevuus voi olla konkreettinen arvo, joka tekee arvo olematon.