Ero Wind Power ja Solar PowerUnited States tuuliresursseja ja voimajohdot kartta

Wind Power vs Solar Power

Polttoaineen hinnat nousevat johdonmukaisesti, haku vaihtoehtoisia virta on myös kasvussa. Kaksi erittäin suosittu vaihtoehdot ovat tuuli- ja aurinkoenergiaa. Suurin ero tuuli- ja aurinkovoima on, kun ne ovat saatavilla. Vaikka molemmat ovat ajoittainen, tuulivoima on käytettävissä koko päivän, kun aurinkoenergiaa on käytettävissä vain päivällä ilmeisistä syistä. Tällä on vakavia seurauksia tehon jakamiseksi virrankulutusta menee jopa läpi yön.

On myös suuri ero siinä, miten tuulivoiman ja aurinkoenergian uutetaan. Tuulivoima uutetaan mekaanisesti kautta kiertämällä turbiinit, jotka tuottavat sähköä. Sen sijaan on olemassa kaksi tapaa poimia aurinkoenergiaa. Ensimmäinen on kautta suosittu aurinkopaneelit, joka suoraan muuntaa auringonvalon sähköksi. Toinen tapa on käyttää auringon lämmön höyryn. Höyry pyörittää turbiinia, joka tuottaa sähköä.

Aurinkoenergia on myös edullista tavallinen ihminen kuin pystyt käyttää sitä henkilökohtaisesti. Jos haluat vain pieniä määriä virtaa ladata puhelimen, tabletilla tai muiden mobiililaitteiden, voit palkata pieniä aurinkokennoja saavuttamiseksi. Toinen alue, jossa aurinkoenergiaa voittaa on sähköisellä ajoneuvoja. Tätä kuvaa auringon haaste, jossa ajoneuvoa ei saa käyttää mitään energialähdettä syrjään auringosta. Et voi tehdä niitä, joilla tuulivoiman, koska se ei oikeastaan ​​ole käytännöllistä. Pieni tuulivoimala olisi silti liian suuri, kun tuulivoimalan ajoneuvoon loisi enemmän vetää kuin energia se tuottaisi.Suurin hyöty tuulivoima on suhteellisen pieni jalanjälki. Aurinkovoimaloiden vaativat suuren maa-alue, jotta kiinni niin paljon auringonvaloa kuin mahdollista. Tuulivoima, maa ei ole niin tärkeää kuin vahvuus tuuli. Lisää että se tuulet ovat vahvempia ja johdonmukaisempia veden yläpuolella. Siksi rakentaminen off-shore tuulivoimalat on yleinen käytäntö.

Yhteenveto:

Aurinkoenergia on käytettävissä vain päivällä, kun tuulivoiman on saatavilla jopa yöllä

Tuulivoima on mekaaninen kun aurinkoenergiaa voi olla mekaaninen tai puhtaasti sähköisten

Aurinkoenergiaa voidaan uuttaa pieniä määriä, kun taas samaa ei voida tehdä tuulivoimalla

Aurinkoenergiaa voidaan käyttää ajoneuvoissa, mutta ei tuulivoimaan