Ero Hypoteesi ja PredictionHypoteesi vs Prediction

Termit 'hypoteesi' ja 'ennustaminen' käytetään usein samassa joidenkin ihmisten. Kuitenkin, tämän ei pitäisi olla kyse, koska nämä kaksi ovat täysin erilaisia. Vaikka hypoteesi on arvata, että käytetään pääasiallisesti tieteeseen, ennustus on arvata, että on enimmäkseen hyväksytään ulos tiedettä.

Hypoteesin on muuten kutsutaan hyvä tai älykäs arvaus. Siinä oletetaan luonne vähemmän tunnettuja tai jopa tuntematon. Koska kuvattu älykäs tarkoittaisi, että hypoteesien perustuvat sarja kokeita ja on maadoitettu tosiasiat. Käyttämällä ongelmitta tosiseikat, hypoteesi on taipumus luoda suhteita eri muuttujia, jotka toimivat lähteenä konkreettisempi ja tieteellistä selitystä.

Esimerkiksi hypoteesi voidaan muotoilla analysoimalla suhdetta oppijan 's opiskelutavat ja taso Suoritusahdistus aikaiset tutkinnan. Se on myös siksi, että yhdistää muuttujien (riippuvainen ja riippumaton), jotka tekevät usein olettamuksia rakenteeltaan pidempi kuin ennusteita.

Lisäksi hypoteesit ovat testattavissa arvauksia asioista, jotka te 'd odottaa tapahtuvan oman tutkimukseen. Sen lisäksi tuottaa johtopäätös, muotoiluun hypoteeseja toisena tavoitteena on kokeilua.

Sen sijaan ennuste on paljon vaikeampi määrittää, sillä on olemassa monia muunnelmia ennusteita riippuen siitä, mitä tilannetta tai yhteydessä te 'uudelleen yrittää katsoa. ​​Kuten hypoteesi, se on vielä toinen tyyppi arvaus, joka voi olla joko tieteellinen tai kuvitteellinen ( jopa profeetallista). Mutta koska jälkimmäinen, se ei ole mikään yllätys, että monet osakkuusyrityksen ennusteiden arvauksia, jotka tulevat suoraan ulos joku 'mieleen.Henkilö, joka ennakoi yleensä vähän tai ei lainkaan tietoa kohde ennustettujen vaikka joitakin ennusteita, jotka saattavat edelleen perustua todettavissa tosiasioihin. Fiktiivinen ennusteita, mutta sinun yleensä kohtaavat arvaamaan mahdollisia tuloksia tai tapahtumia. Yksi suosituimmista ennustukset tänään on ennustaminen lopussa päivinä, jotka on sidottu tapahtua myöhään vuonna 2012. Tämä johtaa myös liittämällä ennusteiden itsenäiseksi julistautuneen profeettoja ja ennustajia samankaltaisia.

Ehkä suurin ero näiden kahden välillä on metodologia todistaa jokainen niistä. Ennuste voidaan todella osoittautuneet joko oikeassa tai väärässä ei-esiintyminen tai esiintyminen tietyn tapahtuman. Ja tarina päättyy jälkeen. Hypoteesin on eri juttu, koska sen todistaminen menetelmiä voidaan tehdä useissa vaiheissa. Tämä tarkoittaa, että yksi tutkija voi kumota hypoteesi tänään käyttämällä hänen tieteellisen järjestelmän, ja myöhemmin toinen tutkija voi osoittaa, että se on todella oikea käyttää toisen tyyppistä tieteellistä työkalun.

Yhteenveto:

1. hypoteesi on älykkäämpi arvaus.
2. Olettamukset analysoida suhteita nykyisten muuttujien.
3. hypoteesit ovat yleensä rakenteeltaan pidempi ennusteita.
4. Ennusteet ovat usein kuvitteellisia, jotka ovat puhdas arvaus ilman tosiasioihin emäksiä.
5. Ennusteet liittyvät Foretelling tulevia tapahtumia.