Ero Kaasu ja LiquidGas vs Liquid

Asiat näemme ympärillämme, elävä tai ei-elävä, koostuvat asiasta. 'Matter' voidaan määritellä 'mitä tahansa ainetta, joka on massaa ja vie tilaa.' Matter on eri muodoissa. On olemassa kolme eri asia; kiinteitä aineita, nesteitä ja kaasuja. Ne erottuvat toisistaan ​​riippuen joitakin tietty ominaisuus kullekin muodossa, joka riippuu molekyylien eri asia. Ominaisuudet kunkin aineen; kiinteän, nestemäisen tai kaasun riippuu eri välinen vetovoima näiden molekyylien. Tässä artikkelissa aiomme keskustella erot kahden muotojen aineen, nesteiden ja kaasujen. On olemassa neljä pääasiallista eroavuuksia, jonka avulla voimme erottaa nesteet ja kaasut kaikkein perustasolla; muodosta, tilavuudesta, kovuus, ja kyky virrata.

nesteet
Molekyylit Nesteiden on kohtalainen vetovoima; voima molekyylien välillä on pienempi kuin kiintoaineen ja yli kaasuja. Tämä johtaa molekyylien liikettä helpommin ja vapaasti nesteitä. Molekyyli liike johtaa nesteet, joiden selvä ja kiinteä tilavuus. Nesteet ottaa säiliön muodon ne tallennetaan kun molekyylit liikkuvat täyttää tilan. Niillä ei ole muotonsa ja on kyky virrata. Nesteet voivat virrata; siten ne ovat myös kutsutaan 'neste'. Nesteet eivät ole vaikea. Kun jäädytetty he saavat kovaa. Esimerkiksi silloin, kun vesi on jäätynyt alle 0 astetta, se kovettuu jääksi. Joitakin esimerkkejä nesteet ovat: vesi, öljyt, maito, mehut, jne.

kaasut
Molekyylien kaasuilla on hyvin heikko vetovoima niiden välillä ja ovat hyvin löyhästi pakattu. Näin ollen ne eivät ole muotonsa, ja he ottavat säiliön muodon. Koska niiden molekyylirakenne, kaasuja ei ole selvä tilavuus myös ja tulee säiliön tilavuus, jossa niitä pidetään. Kaasut voivat virrata helposti; ne voidaan osoittaa yksinkertaisesti valaistus suitsukkeita. Haju suitsukkeita kulkee yhdestä osasta huoneesta toiseen. Kaasut eivät ole vaikea. Ne voidaan puristaa helposti, koska ne ovat paljon tilaa molekyylien välillä. Joitakin esimerkkejä kaasuja: vesihöyry, nestekaasu, happi, hiilidioksidi, jne.Yhteenveto:

1. Nesteitä on vähemmän välinen vetovoima molekyylien kuin kiintoaineita ja yli kaasuja; kaasuilla on hyvin heikko välinen vetovoima molekyylien joka on vähiten joukossa kolme olomuodon.
2. Nesteet aiheuttavat kuvattuja tilavuus; kaasut eivät ole varmaa tilavuuteen.