Ero Maan ja JupiterMaan vs Jupiter

Maan ja Jupiter ovat kaksi hyvin erilaista planeettaa. Päällimmäisenä, maa dubattuna kuin kolmas kivi auringosta kun Jupiter on viides planeetta auringosta. Vaikka molemmat ovat osa aurinkokunnan maa on vakaampi ja kivimäisen kun Jupiter on kaasu planeetta. Se on jopa puhuttu suurimpana kaasu planeetta järjestelmässä.

Koska suurin planeetta aurinkokunnan Jupiter on yli kymmenen kertaa halkaisija maapallolla. Massana, se on 300 kertaa painavampi. Lisäksi Jupiter on 100 kertaa enemmän pinta-alaa kuin maan päällä. Se on myös 1000 kertaa suurempi tilavuus kuin jälkimmäinen.

Jupiter on ainutlaatuinen 'suuri punainen täplä', joka on itse asiassa jatkuvasti esiin myrsky, jonka koko voi helposti nielaista maapallon itse. Luonnollinen ankara ympäristö Jupiter tekee epätodennäköisemmäksi ylläpitää elämää. Toinen syy Jupiter on paikka, joka 's epäystävällinen elämään on, koska sen ilmapiiri ei ole runsaasti happea kuin maan päällä, vaan se on täynnä Helium ja vety. Sen lisäksi hapen, maa' ilmakehän päinvastoin on paljon typpeä.

Mutta jos joskus satut asettaa jalka Jupiter-planeetta, voit painaa yli kaksi kertaa niin paljon, koska Jupiter 's painovoima on hieman yli kaksi kertaa kuin maan' luonnollinen päiväntasaajan pintagravitaatio. Tarkemmin, Jupiter on noin 20,87 m / s2 painovoiman kun maa on vain 9,766 m / s2. Käytännön sovelluksessa jos paino 180 kiloa maapallolla sitten odottaa itse tuntea 426 kiloa pilvi pinnalla jättiläinen kaasun planeetan.

Jos käytät 24 tunnin päivän järjestelmä täällä maan päällä, tyypillinen päivä Jupiter on nopeampi '' vain arvoltaan noin 10 tuntia. Myös 4 luonnollista satelliittia Jupiter verrattuna maa 's yksinäinen satelliitti. Neljä Galilein satelliittia (nimetty sellaisiksi, koska planeetan ensimmäinen seurattiin Galileo) kutsutaan Io, Europa, Ganymedeksellä, ja Callisto. Nämä kuut ovat jo hyvin suuria siitä, että ne ovat kooltaan verrattavissa pienin planeetat aurinkokunnan. Näin ollen ne ovat maailmoja itsenäisesti.

1. Jupiter on suurin planeetta aurinkokunnan joka on 10 kertaa suurempi halkaisijaltaan verrattuna maahan. Se on myös 300 kertaa painavampi.2. Jupiter on kaasumainen planeetta, kun maa on kallio planeetta.

3. Kuten nyt, Jupiter on ei-asuttava planeetta toisin earth.

4. Jupiter on viides planeetta auringosta maa on kolmas.

5. Jupiter on neljä kuuta, kun maa on vain yksi.

6. Jupiter on hieman yli kaksi kertaa painovoima voimaa kuin maa.