Ero ihmis- ja kansalaisoikeuksiaHuman vs Civil Rights

Jokaisella yksilöllä on oikeus tiettyihin perusoikeuksiin, jotka ovat joko luonnostaan ​​tai saatu perustuslaki. Ihmisoikeudet ja kansalaisoikeudet ovat kaksi perusoikeuksia, jotka ovat usein keskustellaan yhteydessä. Sekä ihmisoikeudet ja kansalaisoikeudet on omat ominaisuudet ja ominaispiirteet.

Ihmisoikeudet ovat niitä oikeuksia, jotka yksilön nauttii, koska hän on ihminen. Ei valtion elin, ryhmä tai henkilö voi riistää ihmisoikeudet yksilön. Osa perusihmisoikeudet ovat oikeutta elämään, koulutukseen, oikeudenmukainen polku, suojaa kidutukselta ja sananvapautta.

Human Rights sai alkunsa pian toisen maailmansodan. Ihmisoikeudet on laajalti hyväksytty jälkeen Yhdistyneiden Kansakuntien yleiskokous hyväksyi yleismaailmallisen ihmisoikeuksien julistuksen vuonna 1948.

Kansalaisoikeudet ovat oikeuksia, jotka yksittäisen nauttii nojalla kansalaisuuden. Perusoikeudet ovat suojelun perustuslain. Perusoikeudet suojaavat yksilön syrjinnältä ja perusteetonta toimia muiden, hallituksen tai minkään järjestön. Ottaa filosofinen ja oikeusperusta, kansalaisoikeuksien on sopimus kansakunnan ja yksilön.

Kansalaisoikeudet liittyvät perustuslain kunkin maan, kun taas ihmisoikeudet katsotaan yleismaailmallinen oikeus. Vaikka ihmisoikeudet ovat perusoikeuksia, joita liittyy syntymän, kansalaisoikeudet ovat luomisen yhteiskunnassa.

Vaikka ihmisoikeudet eivät muutu yhdestä maasta toiseen, kansalaisoikeudet eroavat kansakunnan toiseen. Kansalaisoikeuksien pohjimmiltaan riippuu maan lakien. Ihmisoikeudet ovat yleisesti hyväksyttyjä oikeuksia riippumatta kansallisuudesta, uskonnosta ja etnisyys. Toisaalta, kansalaisoikeudet rajojen sisällä maan 'lakia, ja liittyvät sosiaaliset, kulttuuriset, uskonnolliset ja perinteiset standardit, muun muassa.

Yhteenveto:1. Ihmisoikeudet ovat niitä oikeuksia, jotka yksilön nauttii takia olla ihminen. Kansalaisoikeudet ovat oikeuksia, jotka yksittäisen nauttii nojalla kansalaisuuden.

2. Ei valtion elin, ryhmä tai henkilö voi riistää ihmisoikeudet yksilön.

3. Perusoikeudet suojaavat yksilön syrjinnältä ja perusteetonta toimia muiden, hallituksen tai minkään järjestön.

4. Kansalaisoikeuksien liittyy perustuslain kunkin maan, kun taas ihmisoikeudet katsotaan yleismaailmallinen oikeus.

5. Vaikka ihmisoikeudet eivät muutu yhdestä maasta toiseen, kansalaisoikeudet eroavat kansakunnan toiseen.