Ero Tasa-arvo ja oikeudenmukaisuusTasa vs Oikeudenmukaisuus

Jokaisella yksilöllä on syntynyt erilaisia ​​keskenään. Jokaisella on oman fyysisen, henkisen ja emotionaalisia ominaisuuksia. Jokainen on myös syntynyt vanhemmille eri sosiaalinen ja taloudellinen asema; jotkut ovat syntyneet vauraassa elämää, kun taas toiset ovat syntyneet elämän taistelussa. Miehet eivät ole samanlaisia, ja elämä ei ole aina reilua.

Tämä seikka on kannustanut tiettyjen henkilöiden sekä poliittisten järjestöjen mennä ulos niiden tapa pyrkiä tarjoamaan tasa-arvoa ja oikeudenmukaisuutta kaikille. Oikeudenmukaisuus voi johtaa tasa-arvoa, ja tasa-arvo antaa kaikille yksilöille osansa.

'Tasa' määritellään laatu on sama määrä, arvo tai asema. Se on tila, jolla on tasapainoinen sosiaalinen, taloudellinen ja poliittinen arvo- yksilöiden yhteiskunnassa eroista huolimatta rodun, uskonnon, sukupuolen, sosiaalinen ja taloudellinen asema, ja kulttuuriin. Se viittaa jotta jokaisella samat mahdollisuudet parantaa hänen arvonsa tai tila elämässä odottamatta, että tulokset olisivat myös yhtä suuri. Se tarjoaa samat korvaukset ja edut työntekijöille tai työntekijöille samaa työtä.

Sana 'tasa-arvo' tulee vanhan ranskan sana 'equalite', joka tarkoittaa 'yhdenmukaisuutta koko' tai 'tasaisuus pinnasta tai numero' latinan sanasta 'aequalitatem', joka tarkoittaa 'kaltaiseksi, samankaltaisuus tai tasa viitaten oikeuksiin tai etuoikeuksia. '

Oikeudenmukaisuus, toisaalta, on määritelty laatu, jolla on puolueeton sijoituspaikka. Se on ominaista on vain kaikille, kohdella niitä ilman syrjintää tai puolueellisuutta. Se on ilman ennakkoluuloja. Sana 'oikeudenmukaisuus' tulee vanhan Englanti sana 'faeger', joka tarkoittaa 'kauneus' ja Vanhan Englanti adjektiivi 'yleisesti', jotka muodostavat sana, joka tarkoittaa 'evenhandedness.'Koska miehet eivät ole samanlaisia, jotkut ovat syntyneet rikas toiset köyhiä, jotkut ovat luonnostaan ​​kauniita, kun taas toiset ovat fyysisesti puuttuvat. Silti jotkut ovat syntyneet älykäs ja älykäs, kun taas toiset ovat syntyneet vähemmän mielissä. On tärkeää, että he saavat yhtäläiset ja oikeudenmukaiset mahdollisuudet. Syrjintä homot armeijaan ei ole oikeudenmukainen. Kuten kaikki muut ihmiset, heilläkin on oikeus hakea työtä, että he tuntevat on oikea tai hyvä heille. Ne on annettava yhtäläiset mahdollisuudet henkilöitä, jotka ovat suorassa.

Jokainen maa ja jokainen yhteiskunta pyrkii tarjoamaan kansalaisilleen tasa kaikessa politiikasta talouteen ja sosiaalisiin näkökohtiin. He yrittävät antaa heille vain ja oikeudenmukaisen osuuden mahdollisuuksia auttaa heitä parantamaan aseman.

Yhteenveto:

1. Tasa-arvo on laatu on sama asema, määrä ja arvo kun oikeudenmukaisuus on laatu on puolueeton ja puolueeton.
2. Tasa antaa henkilöille, joilla on sama tehtävä sama korvaus, kun oikeudenmukaisuuden antaa yksilöille samat vaihtoehdot tai mahdollisuudet riippumatta heidän asemaansa elämässä.