Ero Alien ja ImmigrantAlien vs Immigrant

Termit Alien ja Immigrant käytetään kuvaamaan kuin natiivi henkilöt tulevat asukkaat eri maassa niiden alkuperään. Molemmat termit ovat samalla käytetään samaa konseptia; mutta on tärkeää selventää eroa kahden ilmaisun.

Teko maahanmuutto on tarkoituksellisesti siirtää itse toiseen maahan. On yleisesti tunnustettu, että Maahanmuuttajat usein vaeltavat kohti maa, joka antaa heille paremmat elinmahdollisuuksien kuin kotimaassaan. Maahanmuuttaja on aikomus, on se laillisesti tai laittomasti, asettua pois kotimaastaan. Monissa maissa tiukasti valvoa tasoa maahanmuuttajat, jotka tulevat heidän maansa. Vakavuus niiden valvontaa johtaa ihmisiä laittomasti etsivät turvaa. Termi laiton maahanmuuttaja käytetään usein kuvaamaan henkilöille kieltäytyvän tarkoituksellisesti palata kotiin, vaikka toimintaa pysyä ei ole sallittua. Laiton maahanmuuttaja pyrkii tarjoamaan kodin ja palkkaa itselleen, vaikka uudessa maassa mielestä ne olisi sattunut kotimaahansa.Termi ulkomaalainen ei saa sekoittaa että maahanmuuttaja. Aivan kuten Maahanmuuttajat, on olemassa kahdenlaisia ​​ulkomaalainen voimme keskustella. ? Tämän päivän 's yhteiskunnassa, termi laillinen ulkomaalainen tarkoitetaan henkilöä, joka on tilapäisesti asuvat eri maassa. Hyvä esimerkki tästä olisi opiskelija. Lyhyellä aikavälillä, opiskelija saa tulla maahan opiskelemaan. He ei ole annettu lupaa tulla asuva, mutta ne ovat saaneet pääsyn maahan. Olemme usein termi tällaista yksilön asuva ulkomaalainen. laiton ulkomaalainen on henkilö, joka haluaa turvaa toisessa maassa syytään omaa . Ne ​​eivät ole aktiivisesti etsimässä muuttaa residenssi, mutta joutuvat usein pysty palaamaan lähtöpaikkaansa. He etsivät pakopaikkaa toisessa maassa, mutta mieluummin palata kotimaahansa. on mielenkiintoista huomata, että Latinalaisen käännös Alien keinoin 'kuuluvat toiselle.'

Yhteenveto

Sekä Alien ja Immigrant koskevat henkilöä, joka ei ole kotoisin maasta, jossa he asuvat.

On olemassa kahdenlaisia ​​Pakolaistyön. Maahanmuuttajat, joita kutsutaan sijainnin ja ne, jotka asuvat ilman annetaan valta.

Maahanmuuttajilla on aikomus asettua pois kotimaastaan.

Ulkomaalainen on yksilö, joka on tilapäisesti asuvat toisessa maassa, mutta on aikomus kotiin.