Ero Zakat ja TaxZakat vs Tax

Zakat liittyy uskonnollisiin ja vero liittyy hallituksen. Ei mitenkään Zakat ja vero voi mennä yhdessä; ne ovat erilaisia ​​monessa suhteessa. Vaikka zakat on uskonnollinen pyhyys, vero ei ole sellainen.

Vero kerätään kaikilta maan kansalaisten. Hallitus kerää veron yleisestä kehitykselle, toisaalta, Zakat on asetettu vain muslimeille.

Zakat on kiinnitetty kohti Koraanin ja sitä voi muuttaa kenen tahansa. Zakat on pysyvä järjestelmä taas vero ei ole. Zakat lasketaan 2. 5 prosenttia vuosituloista henkilön tai perheen. Päinvastoin, hallitus on tiettyjä sääntöjä ja määräyksiä kiinnittämiseksi vero. Vaikka ei ole mitään muutosta prosenttiosuuden Zakat annettu, hallitus on oikeus tehdä muutoksia vero aika ajoin.

Myös eroja lähteiden välillä Zakat ja Tax. Vaikka Zakat on kiinnitetty lähteeseen, veron vaihtelevat tarpeiden mukaan. Vero tulee kuin suorat ja epäsuorat verot. Zakath annetaan ulos ylijäämä rikkaus tai tulokseen. On olemassa tiettyjä edellytyksiä antaa Zakath ja on saatavana vain tietyille henkilöille. Zakath olisi kiinnitettävä köyhiä ihmisiä, vapaan vangituille niille, jotka ovat velkaa, ne käytetään kerätä varoja, Allaahille 's Cause ja vaeltajille. Zakath annetaan myös kerran vuodessa.Vaikka Zakat ei ole, että pakollista, vero on pakollista. Jokaisella kansalaisella riippumatta ovat rikkaita tai köyhiä joutuu maksamaan veroa. Toisin Zakat, hallituksen joukot veron kansalaisten.

Zakat on keino pelastuksen henkilöille, jotka maksavat siitä.

Yhteenveto
Vaikka zakat on uskonnollinen pyhyys, vero ei ole sellainen.
Vero kerätään kaikilta maan kansalaisten. Toisaalta, Zakat on asetettu vain muslimeille.
Hallitus kerää veron yleisestä kehitykselle. Zakath olisi kiinnitettävä köyhiä ihmisiä, vapaan vangituille niille, jotka ovat velkaa, ne käytetään kerätä varoja, Allaahille 's Cause ja vaeltajille.
Zakat on pysyvä järjestelmä taas vero ei ole.
Vaikka Zakat ei ole, että pakollista, vero on pakollista. Jokaisella kansalaisella riippumatta ovat rikkaita tai köyhiä joutuu maksamaan veroa.