Ero Admiral ja GeneralAdmiral vs Yleinen

Admiral ja yleinen ovat samat riveissä vastineessa. Ainoa ero on, että amiraali on sijoitus merivoimien ja Yleinen on sijoitus armeijan.

Admiral on kärkisijalla tai osan kärkisijalla laivaston. Admiral on listalla yläpuolella amiraali ja alle laivaston amiraali tai laivastoamiraalin. Admiral on yleensä lyhennettä amiraali. Amiraali tulee yleensä neljän tähden listalla, mutta joissakin maissa, amiraali ei neljän tähden listalla.

Amiraalin joka tuotiin U S armeijan asti sisällissota. Ennen sisällissota, kapteeni oli korkein sijoitus laivaston. Kun virkamies piti käskeä suurten yksiköiden, hän nimettiin upseeri, mutta sitä ei pidetä listalla. Osa joukkoon liittyy amiraali ovat amiraali (alempi puoli, jossa on yksi tähti), amiraali (ylempi puoli, jossa on kaksi tähteä), vara-amiraali ottaa kolme tähteä, Admiral on neljä tähteä ja Fleet Admiral on viisi tähteä.

Yleistä on ylhäältä rauhanajan listalla armeijassa. Yleistä on listalla vain alle sotamarsalkka ja alle kenraaliluutnantti. General, joka on neljän tähden listalla, on vanhin sijoitus armeijan aikana peacetimes ja se on sotamarsalkka sijoitus, jota käytetään sodan aikoina. Yleistä oli listalla, joka edelsi sijoitus kapteeni General, jota aiemmin käytettiin 17-luvulla aikana alussa ammatillisen armeijoita. Se oli tämä yleinen kapteeni sovittua General.

Sen lisäksi, että kaksi riveissä vuonna laivaston ja armeijan, ei ole paljon eroa Admiral ja General.

Yhteenveto1. Admiral on kärkisijalla tai osan kärkisijalla laivaston. Yleistä on ylhäältä rauhanajan listalla armeijassa.

2. Sen lisäksi, että kaksi riveissä vuonna laivaston ja armeijan, ei ole paljon eroa Admiral ja General.

3. amiraalin joka tuotiin U S armeijan asti sisällissota.

4. Yleistä oli listalla, joka edelsi sijoitus kapteeni General, jota aiemmin käytettiin 17-luvulla aikana alussa ammatillisen armeijoita. Se oli tämä yleinen kapteeni sovittua General.