Ero Samurai ja NinjaSamurai vs. Ninja

Vaikka sekä Japanin samurait ja ninjoja saattaa tuntua samanlaisia, niiden erot ovat suuria. Molemmat käytettiin laajalti Japanin historian, mutta täysin eri syistä. Kumma kyllä ​​kuitenkin sekä historian samurai ja ninja varren yhdeltä historiallinen tarina. Mies, Prince Yamato, naamioitu itsensä naisena ja pystyi houkuttelemaan kaksi miestä tarpeeksi anna niiden vartija alas. Kun he olivat mukavia Yamato murhannut sekä miehille miekalla. Vaikka määritelmä ninja tai samurai ei sisällä naisen valepuvussa he tunnustavat toimia Prince Yamato olla alku heidän soturi tavalla.

Samurai soturi on eliitin luokan kehitetty Japanin sotilaallisen noin 794 jKr Nämä miehet olivat katsottuna kaikkia muita sotureita ja miliisi Japanissa 'kulttuuriin. Ehkä osa tästä näkymiin oli samurai' s noudattaminen on suuri koodi kunnia nimeltään Bushido, tai se, että niiden kanta oli isäntäänsä, tyypillisesti korkea hallituksen virkamies. Samurai eroaa ninja koska ninja on matala-luokan palkkasoturi, nähty historiassa jo vuonna 15-luvulla. Ninjat ei myöskään pidetä korkeatasoinen soturi, melko alhainen luokan rekrytoida maksanut niiden hiljainen olemassaolo kuka tahansa, joka voisi palkata heitä.

Sekä samurai ja ninja olivat asiantuntijoita eri japanilaisten aseita. Samurai oli taitavia käyttämällä keihäs, jousi ja nuolet, ja miekka nimetty nämä soturit, samurai miekka. Tiedettiin, että samurai käytettiin nopeasti ja tehokkaasti kädestä käteen torjumiseksi tahansa ase saatavilla. Ninja kuitenkin käyttää erimuotoista hyökkäys. Vaikka ninjas oli ase hyökkäämään, ninja tähti, he ei ole lähetetty pois kädestä käteen torjumiseksi. He hoitaneet tehtävänsä salassa, ja ne tunnetaan paremmin salainen ylös joku yllätys murha, tai joilla on suuri vakoilun taitoja.Luonnollisesti sillä soturit oli erilaisia ​​tehtäviä ja erilaisia ​​menetelmiä näiden tehtävien, niiden vaatteet oli myös erilainen. Samurai, sillä korkeatasoinen soturi kantoi koko kehon haarniskoja. Nämä puvut tehtiin metallilevyjä, jotka kattavat niiden jalat, kädet ja vartalo, metalli kypärä samoin. Koska ninja oli tarkoitus pitää salassa, nämä miehet käyttivät ninja-Yoroi. Tämä porukka oli kokonaan musta, jotka kattavat niiden jalat kädet, ja jopa pää, kaikki oli tarkoitus osoittaa oli silmissä ninja. Heidän päällysteet oli tarkoitus auttaa piilottaa ne yöllä. Jotkut uskovat myös, että ninja oli täysin katettu, koska he eivät olleet korkeatasoinen palkkasoturi, kuten samurai, ja he eivät tarvitse nähdä.

Samurai ja ninja ovat erilaiset useimmissa tasoilla. Kukin käytettiin eri muodossa hyökkäys, pukeutunut eri, ja olivat eri luokkiin. Silti uskomukset kummankin näyttävät johtuvan yhden miehen 'historialliseen toimia.

Yhteenveto:
1. Sekä samurai ja ninjoja olivat palkkasoturi sotureita. Samurai oli eliitti luokan ja ninja pidettiin matalan luokan.
2. Sekä samurai ja ninja tunnistaa historiallisen tarina Prince Yamato alkuna samurai ja soturi tavalla.
3. samurai käytetty aseita kädestä käteen torjumiseksi, kuten samurai miekka. Ninja edullista käyttää yllätyshyökkäykselle hänen vastustajansa, mutta se käyttää pienempiä aseita kuten ninja tähti.