Ero muukalaisvihan ja rasisminMuukalaisvihan vs Rasismi

Useimmat ihmiset ajattelevat, että muukalaisviha ja rasismi ovat lähes samanlaisia. He ajattelevat, että ne voidaan vaihtaa keskenään, mutta se ei ole niin ja kaksi termiä ovat erilaiset.

Muukalaisvihan määritellään 'vastenmielisyys jotakin, joka on erilainen kuin sinun.' Se voidaan myös sanoa olevan 'pelko kohti jotain, joka ei kuulu sinulle.' Toisaalta, rasismi voidaan määritellä 'ylivoimainen ajatus rodun.'

Muukalaisviha voidaan määritellä 'vastenmielisenä muita kulttuureja.' Se on myös määritelty 'halveksuntaa tai pelkoa vieraita tai ulkomaalaisia.' Pelko tai pidä maahanmuuttajia kohtaan tunnetaan laajalti muukalaisvihaa, ja ne ovat suurimman osan ajasta kohderyhmän. Tämä ehto on erittäin vaarallista, koska se voi johtaa vihamielisyyteen ja väkivaltaan kuin massa häätö maahanmuuttajia. Muukalaisviha ei rasistinen perustuu jäseninä saman rodun voi olla pelkoa tai vastenmielisyys jäsenille oman rodun.

Rasismiin, ihonväri on tärkeä tekijä. Rasistit kohdella henkilöt muita rotuja vihaa ja halveksuntaa. Yksi hyvä esimerkki rasismin nähdään Saksan diktaattori Adolf Hitler, joka meni varten massalopetus juutalaisten runsaasti.Muukalaisviha on pelko vieraita tai tuntemattomia, ja sellaisenaan, se on laajempi käsite kuin rasismi. Rasismi on vain huolissaan ihonväri eikä mitään muuta. Joten muukalaisvihan kattaa useita näkökohtia, kun taas rasismi käsittää vain yksi osa.

Yhteenveto:

1. muukalaisvihan määritellään 'vastenmielisyys jotakin, joka on erilainen kuin sinun.' Se voidaan myös sanoa olevan 'pelko kohti jotain, joka ei kuulu sinulle.'
2. Rasismi voidaan määritellä 'ylivoimainen ajatus rodun.'
3. muukalaisvihan voidaan määritellä vastenmielisyys muita kulttuureja. Se on myös määritelty halveksuntaa tai pelkoa vieraita tai ulkomaalaisia.
4. rasismi, ihonväri on tärkeä tekijä. Rasistit kohdella henkilöt muita rotuja vihaa ja halveksuntaa.
5. pelkoa tai pidä maahanmuuttajia kohtaan tunnetaan laajalti muukalaisvihaa, ja tämä on erittäin vaarallinen ja vakava sairaus, koska se voi johtaa vihamielisyyteen ja väkivaltaan kuin massa häätö maahanmuuttajia.
6. muukalaisvihan kattaa useita näkökohtia, kun taas rasismi käsittää vain yksi osa.