Ero ITF ja WTFITF vs WTF

Ihminen on ollut mukana urheilun vuosisatoja. Itse asiassa muinaiset kiinalaiset, egyptiläiset, kreikkalaiset ja persialaiset tiedettiin osallistuneen urheilutoimintaan perustuvat rakenteisiin ja esineitä, jotka todettiin niiden maissa. Niiden urheilutoiminta mukana kalastus, uinti, korkeushyppy, paini, polo, Turnajaiset, voimistelu, ja taistelulajeja.
Taistelulajien on sekä tiedettä ja taidetta, jotka on harjoittanut torjumiseksi urheilussa. Sen tarkoituksena on kukistamalla vastustajan ja puolustaa itseään siitä fyysistä vahinkoa. Se on useimmiten liittyy Aasian taistelutyylit ja liittyy Hindu, buddhalainen, Taolainen, Shinto, ja konfutselaisia ​​uskomuksia. Sillä on monia tyyppejä, jotka keskittyvät iskee, painiskelevat, ja aseita. Se sisältää: Miekkailu, Kendo, jūkendō, Judo, glima, Aikido, jujutsu, Hapkido, paini, nyrkkeily, karate, Muay Thai, potkunyrkkeily, Wing Chun, ja Taekwondo.

Taekwondo on kansallinen urheilun Korean. Termi 'Taekwondo' tarkoittaa taidetta potkiminen ja lävistys. Sen käytäntö yhdistyvät taistelutekniikat, meditaatio, ja filosofia. Siinä on kaksi haaraa: Perinteiset ja Sport Taekwondo.
Perinteinen Taekwondo on käytössä Korean sotilaalliset joka perustettiin välillä 1950 ja 1960. Sport Taekwondo korostaa nopeutta ja kilpailua ja on kaksi tyyliä. Yksi perustuu Kukkiwon, joka on sparraus järjestelmä, joka on tapahtuma Olympialaisissa ja määrätään Maailman Taekwondo Federation (WTF), ja joka säätelee International Taekwon-Do Federation (ITF).

Taekwondo esiteltiin maailmalle vuonna 1960 ja johti muodostumista Kansainvälisen Taekwon-Do Federation (ITF) vuonna 1966 ja Maailman Taekwondo Federation (WTF) vuonna 1973. Molemmat liitot korostavat potkuja, jotka heitetään matkapuhelimesta asenne, mutta niillä on eroja oppi, lähestymistapoja ja tekniikoita.
ITF korostaa kykyä henkilön puolustautua hyökkäyksiä joten se sisältää kaikki alueet itsepuolustusta. WTF, toisaalta, korostaa elementti urheilun ja kilpailun. Tässä niiden sääntöjä:
MITÄ VITTUU:

Kicks päähän ovat sallittuja.
Lyöntejä kasvoihin eivät saa vain runkoon.
Ei tarttumalla, tilan pyyhkäisee tai alasvientejä vastustajia.
Selaimen Takaisin aiheutuu ei pisteitä.
Kohdealueet että pisteitä on yli vyötärön.
Suojavarusteita on valtuuttama WTF.
Full kontakti.ITF:

Sparraus on ajastettu.
Vain kevyt, medium, tai mitään yhteyttä.
Suojavarusteita tarvitaan.
Käden tekniikoita voidaan käyttää tiettyjä tavoitteita ja voi pisteitä.

Yhteenveto:

1. ITF on International Taekwon-Do Federation kun WTF on World Taekwondo Federation.
2. ITF perustettiin vuonna 1966, kun WTF on perustettu vuonna 1973.
3. ITF sisältää kaikilla itsepuolustus johon kuuluu myös muita kamppailulajeja, kuten karatea ja korostaa ihmisen 'kykyä puolustautua kun WTF korostaa elementti urheilun ja voittaa kilpailun.
4. ITF sisältää paljon käden tekniikoita, kun WTF keskittyy jalka tekniikoita.