Ero NHL 10 ja NHL 11Kun maailma videopelien taso hype ja villitys kohoaa korkeuksiin joka vuosi, kun uusin versio tietyn pelin julkaisun. Onneksi tai valitettavasti maailma, jossa elämme on kehittynyt päiviä, jolloin maastojuoksussa olivat miellyttävä; ja pelien pelaamiseen PlayStation-tai Xbox on uusi trendi. Tuottajat pelien jätä yhtään kiveä kääntämättä, kun se tulee säilyttää edun kohderyhmän omissa peleissä. Uudempi versio joka vuosi, jossa päivityksiä kaikki tiimin kokoonpanot, stadioneilla jne ja parannettu grafiikka ja pelattavuus varmistaa, että ihmiset lopulta eivät siirtyä viimeisimpään versioon ei väliä kuinka paljon he pitävät edellinen. Kun puhumme NHL 10 ja NHL 11, jotka ovat hyvin suosittuja, olemme itse asiassa viittaavat kaksi versiota NHL jotka tulevat videopelit. NHL-sarja on kehittänyt kaikki niin kuuluisa EA pelit ja julkaisemien EA Sports.

NHL 10 on 19. pelin NHL-sarjassa. Se debytoi Fest '09, kolmen päivän festivaali, joka vietetään urheilu jääkiekko sekä Los Angeles Kings. Se pidettiin 28-30 08 LA. NHL 10 oli ensimmäinen peli NHL sarjassa, ei julkaistu PC. Lisäksi julkaistiin PlayStation 3 eikä PlayStation 2, ensimmäinen NHL pelin jälkeen NHL 2000 tekemään niin. kun myöhemmin NHL 11 julkaistiin, pelaajat siirtyi uudempaan versioon ja lopulliseksi push siirtää jokainen pelaaja voi uudemman version, kaikki verkkopalvelut NHL 10 lopetettiin vuonna voimaan 1. lokakuuta 2011.

NHL 11 julkaistiin juhla kahdeskymmenes vuosipäivä tässä sarjassa. Tämä peli oli myös sama tuottajat ja kustantajat NHL 10. Kuitenkin se julkaistiin Pohjois-Amerikassa 7. päivänä syyskuuta 2010. Kaikki muut alueet olivat saada peli seuraavan kahden viikon aikana. Suurin muutos NHL 11, mukaan tuottaja Sean Ramjagsingh, oli peli moottori, joka perustui periaatteisiin fysiikan. Tämä korvasi vanhan järjestelmän perustui animaatio. Muutos oli valtava harppaus tekemään videopeli hyvin realistinen; Esimerkiksi liikkeen pelaajien peleissä, sanelema fysiikan lakeja, tarkoitti sitä, että he eivät voi tehdä äkillisiä käännöksiä suurilla nopeuksilla ja tehdä tarkkoja käännöksiä, ne piti ensin hidastaa. Tämän lisäksi on olemassa muita muutoksia myös, että mukana rikkoutuminen jääkiekkomailat ja niin edelleen. Tämä vaikutus, yhdessä monien muiden edistäneet paljolti tehdä pelistä ja realistisempi.

NHL 11 sai pelaajat valtavia iloksi. Ero NHL 10 ja NHL 11 oli suurempi kuin minkä tahansa kahden peräkkäisen NHL sarjassa. Jälkimmäinen oli tehnyt suuren liikkua kohti tulossa täydellinen ja realistisempi videopeli. Aivan kuten kaikki muut, koska vuoden lopussa lähestyi, yritettiin edistämään uudempi versio NHL ja 11. tammikuuta 2013 kaikki verkkopalveluiden NHL 11 lopetettiin.

Mukaan gamer arvioita, pelaajille joka pelissä tätä peliä viihde tarkoituksiin ei ottanut muutokset myönteisesti; rikki tikkuja esimerkiksi ollut muuta kuin haittaa niille. He jatkoivat kehua ja pelata NHL 10. fanien jääkiekko kuin urheilu kuitenkin arvostaa muutokset ja se, että videopeli teki enemmän kuin tosielämän ottelu!Yhteenveto

1. NHL 10 on 19. peli NHL sarja; NHL 11 kahdeskymmenes, merkitty kahdeskymmenes vuosipäivä.

2. NHL 10 debytoi Fest '09, 2009, kolmen päivän festivaali, joka vietetään urheilun jääkiekkoa LA; NHL 11 julkaistiin Pohjois-Amerikassa 7. päivänä syyskuuta 2010.

3. Suurin muutos NHL 11 oli pelimoottori, joka perustui periaatteisiin fysiikan ja korvasi animaatio NHL 10 ja aiemmat versiot; tehty pelattavuus realistisempi.