Ero UFC ja AfflictionUFC vs. Affliction

Se 's todellakin erittäin kilpailluilla markkinoilla siellä, ja että markkinat viittaan on MMA tai Vapaaottelu. Koska kysyntä kiinteiden taistelevat viihdettä, monet yritykset ovat yrittäneet uskaltautua tähän areenalla. Monet epäonnistuneet, ja vain harvat onnistuneet huipulle. kaksi nimeä pinta kuitenkin, ja ne ovat yrityksiä, UFC ja Hätä. vertaamalla eroa näiden kahden, on kuin vertaamalla kaksi vanhempaa tärkein painin verkkotunnuksia '' WWF ja WCW.

Päällimmäisenä, UFC, tai Ultimate Fighting Championship, on yksi niistä myynninedistämistarkoituksessa yritysten onnistunut vaatia iso kimpale MMA maailmanmarkkinoilla. Itse asiassa, se voi olla yritys, joka voi kehuskella on todella tarttui monopoli näillä markkinoilla. Se on jo mukana MMA liiketoiminnan monta vuotta. Siksi on vanhempi ja isompi myynninedistämiseen yhtiö verrattuna Affliction.

Mikä alkoi muodin mukaisesti vaatteet yritys, joka sponsoroi UFC, Hätä on nyt haarautui itsenäisenä myynninedistämiseen yhtiö samaan asemaan kuin UFC. Se oli alun perin sen pääkonttori Signal Hill.

Koettelemus osoitti, että se voi kilpailla UFC sponsoroimalla kiitettyä ottelu kahden suurimmat nimet MMA raskaansarjan luokassa, nimittäin, Fedor Emelianenko ja Tim Sylvia (entinen UFC mestari). Mainittu ottelu oli nimeltään 'Kielletyt' pay per view fantasia järjestetään Anaheim Honda Center, vuonna 2008. Edelleen tavoitteensa, Hätä jopa hakenut apua liiketoiminnan jättiläinen Donald Trump on pääasiallinen osakas varten saamassa enemmän varoja. Tämän seurauksena Hätä onnistui saada yksi UFC 'entinen ilta erotuomareita, John McCarthy.

Kilpailevat UFC MMA markkinoilla, Hätä onnistui napata joitakin UFC 'parasta taistelijoita. Se' s ei ole vielä julkistettu, jos se 'on todella vuoksi' korkeamman 'maksaa, tai huono liike läsnä UFC, joka teki joitakin taistelijoita siirrettävä Hätä areenalla, mutta mitä 's tiedossa, että kukaan ei voi oikeastaan ​​sanoa, että Hätä on surkea taistelijoita verrattuna UFC. Jos väität niin puolueellinen ja todistettu selvitys, ehkä et 't katso paljoa MMA viihdettä.Ilmeisten erojen kahden kuitenkin nähdään joitakin muita näkökohtia. Ensinnäkin rengas suunnittelu käyttämä UFC on tietysti erittäin suosittu häkissä rakenne, kun taas uudemmissa Hätä rengas, ne todella käyttävät rengas eikä häkkiin. Mitä tulee juontajat, sekä myynninedistämiseen yritykset hyödyntävät Buffer veljekset. Hätä on Michael, kun taas UFC vie hinta Bruce Buffer.

Kaiken

1. UFC on vanhempi myynninedistämistarkoituksessa MMA yhtiö verrattuna uudempaa Affliction yritys.