Ero Kenmore Elite ja Non-eliitinKenmore Elite vs Ei-eliitin

 

Kenmore on tuotemerkki kodinkoneet joka on alle Sears mutta eri valmistajien kuten LG, Panasonic, ja Whirlpool. Paitsi tavallista Kenmore laitteet, saat myös Kenmore Elite kokoonpano. Sekä eliitin ja ei-eliitin versiot palvelevat samaa tarkoitusta, mutta eliitti versio on enemmän ylös mittakaavan versio kaksi.
Tietenkin se on jo sillä enemmän ylös mittakaavan versio jotain maksaa enemmän kuin standardin versio. Ja se pätee Kenmoren eliitin ja Kenmore ei-eliitin laitteet ja puvuista tarvitse maksaa palkkio saada eliitin versiot.Kun palkkio maksat, yksi odottaa saada useita etuja kompensoida hinta. Kun Kenmore eliitin line-up, saat useita ominaisuuksia, jotka eivät ole käytettävissä alapäähän ei-eliitin versiot. Todelliset ominaisuudet vaihtelevat laitteen laitteesta ja mallista toiseen. Joten sinun täytyy tutkia todellisia malleja haluat ja verrata niitä keskenään punnita, jos hinta on sen arvoinen vai ei. Kenmore eliitin mallit ovat myös esteettisesti miellyttävä kuin ei-eliitin malleja. Erot kahden varren eri malleja sekä käyttämällä parempia materiaaleja, kuten alumiinia sijasta halvempi, mutta vähemmän kestävä muovi. Tämä on myös merkittävä tekijä hypätä hinta kuin muovi on huomattavasti halvempi hankkia ja muodostavat kuin metalleja. Se ei voi edistää toimivuutta ja käytettävyyttä laitteen, mutta se antaa kodin enemmän tyylikäs ja tyylikäs tunnelma.

Jos tarvitsee vain perustoiminnot pesukone, jääkaappi tai mikroaaltouuni, ei-eliitin malleja Kenmore olisi riittävä tarpeisiisi. Mutta jos myös harkita, miten laitteet näyttäisi kotona, ehkä mieluummin saada eliitin malleja. Hinta ei myöskään olisi huono asia, koska hinta laitteita myös lisätä valituksen.

Yhteenveto:

Kenmore Elite on jopa mittakaavan kokoonpanolla kun taas ei-eliitin versio on perus kokoonpanolla

Kenmore Elite maksaa enemmän kuin ei-eliitin versiot