Ero NCAA ja NaiaNCAA vs Naia

National Collegiate Athletic Association, tai NCAA, ja National Association of Intercollegiate Athletics tai Naia, ovat kaksi eri yhdistyksiä, jotka liittyvät atheltics yliopistoissa.

NCAA on suurempi yhdistys, ja se edustaa suurten yliopistojen ja korkeakoulujen Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Se on puoliksi vapaaehtoisjärjestö. Toisin kuin NCAA The Naia on pienempi Assocation joka edustaa pientä yliopistoissa ja korkeakouluissa Yhdysvalloissa.

Harkittaessa niiden historiaa, National Collegiate Athletic Association on paljon vanhempi kuin National Association of Intercollegiate Yleisurheilu. NCAA 'edeltäjä on Intercollegiate Athletic Association Yhdysvalloissa, joka on perustettu vuonna 1906. Tämä yhdistys myöhemmin tuli NCAA vuonna 1910. Naia' edeltäjä on National Association of Intercollegiate koripallo, joka perustettiin vuonna 1937. Se oli vuonna 1952, että tämä yhdistys muuttui Naia.

Vaikka National Collegiate Athletic Association pääkonttori sijaitsee Indianapolis, Indiana, National Association of Intercollegiate Yleisurheilun sijaitsee Kansas City, Missouri.

Kun vertaillaan niiden jäsenyyksiä, NCAA on suurempi jäsenyys kuin Naia.

Voidaan myös törmännyt eroja mestaruuskilpailujen että sekä järjestönsä suorittavat. The National Collegiate Athletic Association tekee 87 SM vuodessa, joka sisältää 40 miestä mestaruutta, 44 naisia ​​mestaruutta, ja kolme yhteiskoulun mestaruutta. Toisaalta, National Association of Intercollegiate Yleisurheilu on 23 mestaruutta vuodessa, joista 12 on miehille.

Toinen ero, joka voidaan nähdä, että rekrytointiprosessi on NAIC on vähemmän rajoituksia kuin NCAA. Lisäksi Naia ei ole niin monimutkainen säännöt kuin NCAA. Kun NCAA on jaettu kolmeen rajapinnoilla ja Naia on riitaisuuksia.Yhteenveto:

1. NCAA on suurempi yhdistys ja se edustaa suurten yliopistojen ja korkeakoulujen Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Sitä vastoin Naia on pienempi Assocation joka edustaa pientä yliopistoissa ja korkeakouluissa Yhdysvalloissa.

2. National Collegiate Athletic Association on paljon vanhempi kuin National Association of Intercollegiate Yleisurheilu.

3. NCAA tekee 87 SM vuodessa. On contraray The Naia on vain 23 mestaruutta vuodessa.

4. Toisin kuin NCAA, The Naia ei ole kovin monimutkaisia ​​sääntöjä.

5. Jos NCAA on jaettu kolmeen rajapinnoilla ja Naia on riitaisuuksia.