Ero Tarhapavut ja Red PavutTarhapavut vs. Red pavut
Punaiset pavut ja munuaisten pavut ovat yksi ja sama. On paljon epäselvyyttä siitä, mitä todellinen ero niiden välillä. Itse asiassa, on nodifference kahden pienen pavut.

Phaseolus vulgaris on tieteellinen nimi Tarhapapu, ja perhe että kidney papu kuuluu. Tämä papu on vaihdellen nimeltään punainen papu tai tarhapapu, mutta tarhapapu on mitä löydät käytetään useimmissa reseptejä. Nämä pavut ovat peitetty tumman punainen, paksu iho ja ne ovat muotoinen ihmisen elin, munuaisissa. Tästä syystä, ne ovat yleisesti kutsutaan joko munuais- tai punaiset pavut.

Pavut käytetään yleisesti intialaista ruokaa, espanjalaista ruokaa ja ruokaa Louisianassa. Intian ruokaa he ovat yleisesti tarjolla curry muodossa. Espanjan ruoka niitä käytetään chili ruokia, kuten chili con carne. Etelä Louisiana ruoanlaittoon niitä käytetään creole. Nämä pavut ovat myös täynnä proteiinia ja kuitua, joka pyrkii alentamaan kolesterolia numeroita. Ne ovat myös hyvä lähde raudan ja tasapaino verensokeri diabeetikoilla. Pavut käytetään ympäri maailmaa ne ovat kasvaneet vuoden, pysyvät tuoreina pitkiä aikoja, ja ovat edullisia muotoja proteiinia.

Raaka kidneypavut ei pitäisi nauttia, koska ne sisältävät toksiinin tunnetaan fytohemagglutiniini. Tämä toksiini tuhoutuu keittämisen jälkeen vähintään 15 minuutin ajan. Jos et kuluta raaka pavut, jopa niin vähän kuin 5 pavut, se aiheuttaa pahoinvointia, oksentelua ja ripulia. Joka vuosi tuhansia ympäri maailmaa sairastuu vian seurauksena kokki pavut tarpeeksi kauan tai koska he tekevät virheen kuluttaa raaka pavut. Tutkijat suosittelevat liottamalla pavut vedessä yli 5 tuntia ja sitten kiehuu puhdasta vettä 15 minuuttia aiemmin mainittu. Tautitapauksia fytohemagglutiniini ovat yleisempiä kolmannen maailman maissa ja tuntemattomasta syystä Yhdistyneessä kuningaskunnassa samoin. Huolimatta näistä pieniä myrkytykset, jotka liittyvät papu, ne ovat edelleen käytetään ruoanlaitossa kaikkialla maailmassa. Voimakas maku keitettyä papu tekee suositun makujen ja tekstuuri ruokia kaikkialla, mutta useimmat ravintolat tietävät, että he eivät voi palvella näitä papuja raaka.Punaiset pavut ja munuaisten pavut ole eroja, itse asiassa ne ovat vain kaksi eri kuvaavia nimiä, joita käytetään samaan papu, joka on punainen ja munuaisen muotoinen.
Yhteenveto

1. Tarhapavut ja punaiset pavut ovat itse asiassa sama papu, niiden nimet ovat vain erilaisia ​​perustuvat joka kuvailee niitä.
2. tarhapapu on punainen ja muotoinen todellinen munuainen.
3. papu käytetään Espanjan, Intian, ja Louisiana ruokaa. Niitä käytetään myös erilaisia ​​ruokia eri puolilla maailmaa.