Ero luokka I Säilöntäaineet ja luokka II PreservativeClass-I säilöntäaine vs luokka II Preservative

Säilöntäaineita Arae lisätään elintarvikkeisiin ehkäisemiseksi härskiintymistä, homekasvustoa ja pilaantumista. On luonnollista ja synteettistä preventives, joita yleisesti käytetään estämään elintarvikkeita saamasta pilaantunut. Suolat, nitraatit, sokeri, kasviöljy, hunaja, sorbaatit, sulfiitteja ja bentsoaatit ovat joitakin laajalti käytetty säilöntäaineita.

Puhuttaessa preventives, se on jaettu erilaisiin luokkiin ja kunkin luokan on samanlaisia ​​kemiallisia ja mikrobiologisia toimintaa. ? Preventives erilaistuvat neljään luokkaan mukaan eri valvontaelimet maailmassa. I-luokan Säilöntäaineet ja luokka II säilöntäaine on joitakin laajalti käytetty säilöntäaineita, joita käytetään elintarvikkeiden säilyvyyden.Luokan I säilöntäaineita ovat yleensä säilöntäaineita, joita löytyy yhteisessä keittiössä. Luokan I säilöntäaine sisältää suolaa, etikka, suola, kasviöljy, hunaja, sokeri ja puusavun. Sorbaatit, sulfiitit ja bentsoaatit ovat joitakin luokan II säilöntäaineita käytetään.

Kun luokka I säilöntäaine löytyy luonnetta, luokka II säilöntäaine on ihmisen tekemä. Luokka II Säilöntäaineet ovat luonnoton säilöntäaineita. Luokan 1 säilöntäaineita ovat luonnollisia, ei tarvitse olla varovainen, kun käytät sitä. Toisaalta, jotkut riski on mukana, kun käytetään luokan II säilöntäaineita, koska ne ovat kemikaaleja. Tämä tarkoittaa, että on olemassa tiettyjä rajoituksia Class II säilöntäaineita ja enemmän rajoituksia toteutetaan sen käyttö.
Joissakin tuotteissa, vain luokan 1 säilöntäaineita käytetään ja joissakin luokan II säilöntäaineita käytetään. Toisaalta myös törmännyt sekoitus näiden kahden luokkaa säilöntäaineita elintarvikkeissa, joka takaa enemmän pitkäikäisyys.
Kun tarkastellaan kahta säilöntäaineita, se on aina parempi valita tuotteita, jotka tulevat luokan 1 säilöntäaineita, koska ne eivät ole vaarallisia terveydelle.
Yhteenveto

Luokan I säilöntäaineita ovat yleensä säilöntäaineita, joita löytyy yhteisessä keittiössä. Luokka II säilöntäaine on ihmisen tekemä. Luokka II Säilöntäaineet ovat luonnoton säilöntäaineita.

Luokan I säilöntäaine sisältää suolaa, etikka, suola, kasviöljy, hunaja, sokeri ja puusavun. Sorbaatit, sulfiitit ja bentsoaatit ovat joitakin luokan II säilöntäaineita käytetään.

On tiettyjä rajoituksia Class II säilöntäaineita ja enemmän rajoituksia toteutetaan sen käyttö.

Kun tarkastellaan kahta säilöntäaineita, se on aina parempi valita tuotteita, jotka tulevat luokan 1 säilöntäaineita, koska ne eivät ole vaarallisia terveydelle.