Ero Magnum ja Regular KondomitMagnum vs Regular kondomit

Siellä 'sa paljon kohuun välillä kondomi koot. Onko kyse henkilökohtaisista ylpeyttä kun miehet sattuvat ostaa isommilla kondomeja? No, niin paljon kuin tämä voi olla silloin, totuus on, että jotkut kondomeja, jotka on nimetty toisin voi olla vain markkinointikikka. Otetaan esimerkiksi ero normaalikokoisen kondomin ja magnum koot jota monet ihmettelevät, jos siellä todella on merkittävä ero. vastaus C kyllä, on ero, mutta ei se merkittävä!

Päällimmäisenä on monenlaisia ​​kondomeja. Voit luokitella ne mukaan tyyppistä materiaalia käytetään tekemään kondomin (lateksi, polyuretaani, lambskin, ja polyisopreeni), lujuus / paksuus (normaali vahvuus, vahva, erittäin vahva), muoto (normaali, fit-tyyppinen, ja levenevät, mm), ja koko (trim, istuvuuden, säännöllinen, XL, XXL, ja magnum).
Teknisesti ottaen magnum kondomit ovat laajempia tai on suurempi ympärysmitta kuin säännöllistä kondomeja. Se on noin 15% suurempi paksuudenlisäystä (vain enemmän tai vähemmän 1 cm) kuin tavallinen kondomien. Sanalla 'ympärysmitta,' tämä koskee mittaamista kondomin sen ympärillä (kehä). Tämän vuoksi koko, magnum kondomit ovat luonnollisesti helpompi sopimaan verrattuna säännölliseen kondomeja.

Kuitenkin suurin osa miehistä käyttää kondomia samaa mieltä, että käyttämällä normaalikokoisen kondomit on enemmän kuin tarpeeksi, ja että valitaan magnum vastine on aivan kuin bragging välillisesti kassalla. Itse asiassa säännöllinen kondomit ovat venyviä riitä, että se voi jopa sopivaksi koko käsivarteen. Tämä venyvyys antaa normaalikokoisen kondomia sen tiukalla tai täydellinen istuvuus, joka on juuri oikea useimmille miehille. Ja niin, vaikka näyttää olevan 'suuri' riittävä peruste käytön magnum kondomi, kannattaa ensin kokeilla säännöllisesti kondomin ensinnäkin siksi, todennäköisesti, se on aivan yhtä hyvä mennä. Vain siirtyä magnum kun normaalikokoisen kondomi tuntuu liian tiukka kuin se 's jo rajoittavaa oman elin.Lisäksi on arvioitu, että vain noin 5% koko miespuolisesta väestöstä todella täytyy käyttää magnum kondomien varten käyttäen todella suuremman kokoinen kondomi, joka voitti 't olla liian tiukka, tuskallinen tai epämiellyttävä kerran käytetty. Jos loput miespuolisesta väestöstä käyttää magnum kondomeja, on todennäköistä, että heillä on kondomeja luisua ja voi vahingossa jättää ne jäljessä niiden kumppani 's onkalo yhdynnässä.

Yhteenveto:

1. Magnum kondomit ovat laajempia tai on suurempi ympärysmitta verrattuna tavalliseen kondomeja.
2. Magnum kondomit ovat vain niille, jotka todella ovat poikkeuksellisen suuret urut.