Ero Gynekologi ja SynnytyslääkäriGynekologi vs Synnytyslääkäri

Kaksi ammattia on läheisessä yhteydessä äitiyttä ja synnytys. Nämä ovat Naistentaudit. Monissa tapauksissa nykyään, ammattilaisille paitsi tyytyä yhteen mutta molemmat ammateissa koska se on kannattavampaa kannalta urakehityksen ja taloudellista kasvua. Että 'takia siellä' s luominen OB-GYN. Tämä on myös syy, miksi monet naiset ovat nykyään nyt hämmentyneitä siitä minkälainen lääkärin kuulla, koska hämärtää eroja näiden kahden välillä. Joten miten synnytyslääkäri eroaa gynekologi?

Vaikka molemmat ovat hyvin läheistä sukua, nämä kaksi ammattia on erilaisia ​​rooleja suhteen raskauden, perhesuunnittelu, post raskauden hoito, ja muilla aloilla. Testata raskauden, se on gynekologin joka yleensä vahvistaa tällaista kysymystä. Your synnytyslääkäri on yksi vastuussa ennen synnytystä kysymyksiä, testaus, ja myös synnytys (toimitus). Lyhyesti, synnytyslääkäri yleensä valvoo huolta äiti kaikissa tärkeimmissä vaiheissa raskauden lukien synnytyksen jälkeen (vaihe heti synnytyksen jälkeen).

Jos olet vielä suunnittelet miten voit parhaiten nostaa perheen, niin yksi käsitteistä sinun täytyy oppia on perhesuunnittelu. Tämä aihe on parhaiten keskustellaan gynekologi. Tässä yhteydessä mitään liittyvät ongelmat hedelmällisyyteen ensin hoitaa häntä. Sinä vain viitataan kehittynyt asiantuntija jos tarvitset paremmin huomiota kanssa hedelmällisyyttä kysymyksiä. Täyttäessään toiminnot kuten munanjohtimien ligaatiot ja hysterectomies, hän voi myös auttaa. Ligaatio on invasiivinen keinotekoisesti ehkäisymenetelmää kun kohdunpoisto on joka merkitsee poistaminen kohtuun. Muut sairaudet ja lisääntymisterveyteen liittyvät kysymykset paremmin puututaan gynekologi kuten syöpää, joihin liittyy naisen sukuelimiin, sukupuolitauteja, UTIs, ja kuukautiskierron ongelmia.Mutta tämä ei tarkoita, että synnytyslääkäri ei enää vastaa lisääntymisterveyttä. Synnytyslääkärit ovat edelleen niitä vastaava naiselle tai äiti 'terveyden aivan erityisesti jos siihen liittyy synnytysprosessi ja terveyteen liittyviä ongelmia raskauteen. Ja niin, diagnosoinnissa lapsivuode- on osa synnytyslääkäri' s työtä. Hän voi arvioida, että kohtu paikannus, mahdollisuudet keskenmeno, ja muita terveyteen liittyviä kysymyksiä, joita saattaa syntyä koko raskauden. Tässä suhteessa hän on se, joka voi neuvoa onko raskaana olevan äidin pitäisi mennä läpi emättimeen tai entistä radikaalin lähestymistavan keisarinleikkausta.

Yhteenveto:

1. Periaatteessa synnytyslääkäri on taipuvainen käsitellä raskauteen ja synnytykseen kysymyksiä.
2. Gynecologists ovat taitavia lisääntymisterveyden ehkäisyyn ja hoitoon.
3. synnytyslääkäri voi neuvoa, minkälainen toimitus on parhaiten raskaana äiti.