Ero reumaa jaReuma vs. Niveltulehdus

Niveltulehdus tuli kreikan sanasta Arthronia joka tarkoittaa 'yhteinen' ja Latinalaisen sana, joka tarkoittaa 'tulehdus'. Monikko aikavälillä tämä sana on 'arthritides.' Tämä tila voi vaikuttaa lihaksia ja niveliä tai rakenneosia tuki- ja liikuntaelimistön. Niveltulehdus on ensisijainen syy vammaisten iäkkäiden henkilöiden, jotka ovat yli viidenkymmenen maissa, jotka kuuluvat ensimmäiseen maailman luokitus. Tämä sairaus ei ole vain luokiteltu yhdeksi ryhmäksi. Tauti voi kattaa enintään 100 lääketieteellisiin tilanteisiin. Näin ollen, 'niveltulehdus' on yleinen termi näiden erilaisia ​​sairauksia. Nivelreuma, tai RA, on yksi eri luokituksia, mutta yleisin tyyppi niveltulehdus on nivelrikko tai OA. Tämäntyyppinen esiintyy yleensä vanhuksilla, kun RA voi esiintyä nuoremmille. On tärkeää tunnistaa niveltulehdus kunnossa potilas on. Diagnoosi on perusteella potilaan 's hoito.

Yhteinen on sarana elin, joka mahdollistaa rinnan luiden liikkua. Nivelsiteet ovat rakenteita, jotka lukko kahden luun samanaikaisesti. Nämä rakenteet pitää luut oikea paikka rentoutua henkilö 's lihasten tai supistua liikkeen mahdollistamiseksi nivelten. Rusto on kannessa luut, joka estää kahden rinnakkaisen luut voi hangata suoraan toisiinsa. Rusto kansi sallii liitoksen liikkua kivuttomasti ja sujuvasti. yhteinen ontelo, tai ontto tilaa kahden luut, sisältää erikoinen nestettä kutsutaan kuin nivelnesteen. Tämä neste on kyky ravitsevat rustoa ja niveliä. nivelneste on luotu nivelkalvo nimeltään synovium joka kattaa ontelo yhteisen. Kun henkilö on niveltulehdus, se osoittaisi, että hänen liitos on ongelmia jommankumman mainituista rakenteista. se voi johtua päällään pois ruston, nesteen puutteita, infektiot, autoimmuuni aiheuttaa tai sekoitus-up monista osatekijöistä.

Nivelreuma on pitkäaikainen luuston sairaus, joka koskee yhteinen potilaan. Vammat yhteisen johtuvat tulehdus liitoksen kattaa kudoksiin. Tulehdus on säännöllinen reaktio immuunijärjestelmän elin, joka taistelee infektioita vastaan, vieraita aineita, ja haavat. Tässä tilassa, immuunijärjestelmä tuhoaa nivelissä. Ärsytystä nivelten johtaa nivelkipu, turvotus, ja jäykkyys sekä muita ilmenemismuotoja. Tämä ärsytys usein vaikuttaa useita järjestelmiä ja elimiä potilaan 'kehon. Jos turvotus ei pysäytetä tai hidastunut, se voi pysyvästi vahingoittaa ahdistuneita nivelet ja kudokset ympäröivät luut.

Nivelreuma ei pidä sekoittaa muihin niveltulehdus kuten nivelrikko tai tarttuva niveltulehdus. Nivelreuma pidetään autoimmuunisairaus. Tämä osoittaa potilaalle 'immuunijärjestelmä virheellisesti tuhoaa normaaleissa kudoksissa tai rakenteet on tehty puolustaa. Immuunijärjestelmän kehon luo tiettyjä kemikaaleja ja solujen olla irrallaan verenkiertoon ja alkaa tuhota normaaleissa kudoksissa. Tämä epäsäännöllinen reaktio aiheuttaa paksuuntuu ja tulehtuu nivelkalvon kutsutaan kuin synoviitti. synoviitti johtaa vähentämiseen nivelnesteen määrän nivelen sisällä onteloita. Tämä ehto on tunnusomaista merkki RA.

Yhteenveto:

1. Niveltulehdus tuli kreikan sanasta Arthronia joka tarkoittaa 'yhteinen' ja Latinalaisen sana, joka tarkoittaa 'tulehdus'.2. Tauti voi kattaa jopa 100 lääkärin tilanteisiin. Näin ollen, niveltulehdus on yleinen termi näiden erilaisia ​​sairauksia. 3. nivelreuma, tai RA, on yksi eri luokituksia, mutta yleisin tyyppi niveltulehdus on nivelrikko tai OA.

4. Kun henkilö on niveltulehdus, se osoittaa, että yhdessä hänen on ongelmia joko mainittujen rakenteita. Se voi johtua päällään pois ruston, nesteen puutteita, infektiot, autoimmuuni aiheuttaa tai sekoitus-up monista osatekijöistä.

5. Nivelreuma on pitkäaikainen luuston sairaus, joka koskee yhteinen potilaan. Vammat yhteisen johtuvat tulehdus liitoksen kattaa kudoksiin.

6. Nivelreuma ei saa sekoittaa muihin niveltulehdus kuten nivelrikko tai tarttuva niveltulehdus. 7. Nivelreuma pidetään autoimmuunisairaus.