Ero PMS ja raskauden alkuvaiheessaPMS vs Early Raskaus

PMS ja raskauden aikana (alussa) on monia yhtäläisyyksiä. Se on näissä yhtäläisyyksiä että monet naiset hämmentyvät ovatko ne 'uudelleen vain kokee PMS tai jos he' uudelleen jo odottava äiti.

PMS, täysin tunnettu kuukautisia edeltävä oireyhtymä, on noin viikko (muissa tapauksissa vain muutama päivä) ennen naisen 's todellinen kuukautiset. Yhdessä tämän, nainen kokee monia oireita joista suurin osa on valituksia. Näitä epämiellyttäviä oireita sanotaan saada aikaan vaihteleva hormonitasot.

Serotoniini on yksi syyllisiä PMS. Väheneminen tämän hormonin (kuten mitä 'tapahtumassa aikana PMS) indusoi usein mielialan vaihtelut ja päällysteet aggressiivista käyttäytymistä. Nainen tulee myös enemmän ärtyisä ja helposti suuttuu. Koska tällainen epävakaa tunnetilaa tai mieliala, nainen PMS on usein vaikea keskittyä, joka on yhdessä muiden ilmentymiä kuten äkillinen ruokahalun lisääntyminen ja unihäiriöt. Muut hormonaalisia muutoksia johtaa arkuus (arkuus) rinnat, usein migreeni, backaches, ja mahdolliset nopea painonnousu. Vaikka tällaiset oireet eivät ole totta kaikille naisille, yleensä edellä mainitut oireet ovat läsnä useimmissa tapauksissa.

Raskaus, toisaalta, on että selvin ja epäillä merkki puuttuu yksi tai useampi kuukautiset peräkkäin. Mutta sinun ei pitäisi harkita raskauden heti huomattuaan tämän, koska siellä voi olla jokin muu tieteellinen selitys lopettamista.

Useimmissa tapauksissa raskauden alkuvaiheessa, termi 'aamupahoinvointia' on jo kuolemattomaksi. Kaikki äidit tietävät, mitä tämä on. Aamupahoinvointia on enemmän kuin vain pahoinvointiin tai kokee usein oksennuskohtausta sillä, kuten PMS, rinnat ja nännit tullut kipeä. Mutta osalta rintojen arkuus, kipu raskauden alkuvaiheessa on voimakkaampi ja jopa sykkivä luonnossa. Nainen kokee näitä oireita on todellakin vaikea on mukava. Muuten, pahoinvointi on harvemmin nähty PMS.Lisäksi tavallista mielialan muutos myös potkuja. Varhaiset raskaana olevan naisen kaipaavat tietynlaisia ​​ruoka taas tunne vastenmielisenä muiden elintarvikkeiden ja hajuja. Lisääntynyt virtsaaminen on myös odotettavissa raskauden varhaisvaiheessa. Toinen tyypillinen varhainen raskauden merkki on väsymys. Tässä tapauksessa tämä merkki on enemmän hallitsematon ja vaativat enemmän lepoa kuin fatiguepresent naisilla vain PMS.

Koska epäsäännöllisyyden kuukautiskierron joillekin naisille, vaativille yksinkertainen PMS aikaisesta raskauden entistä vaikeampaa. Kuitenkin, jos 'uudelleen nainen ottaa säännöllisesti ajan välein ja yhtäkkiä jäi yksi, kun ottaa oireita rintojen arkuus, väsymys ja pahoinvointi niin olet todennäköisesti raskaana.

Yhteenveto:

1. Pahoinvointi on vähemmän havaittujen PMS kuin raskauden alkuvaiheessa.
2. Rintojen arkuus on paljon epämieluisaa raskauden varhaisvaiheessa kuin PMS.