Ero Heart Attack ja sydänpysähdyksenHeart Attack vs sydänpysähdyksen

Sydän on suuria elämän lähde ihmisen. Se toimittaa aivot hapella, joka mahdollistaa sen lähettää signaaleja muihin kehon osiin. Kun sydän on vaurioitunut, kaikki muut elintoimintojen vaikuttaa.

On erittäin tärkeää, että sydänvaivoja diagnosoidaan ja hoidetaan varhain estämään sydämen saamasta vioittunut, joka voi johtaa sydänkohtaukseen ja lopulta sydänpysähdys.

Sydänkohtaus

Sydänkohtaus johtuu sydämen ??? levikki ongelma. Se tapahtuu, kun yksi tai useampi verisuonia, jotka toimittavat verta sydämeen estetään että se vei hapen ja vahingoittamatta sydänlihaksessa. Vahinko aiheuttaa rytmiä sydämen mennä vaarallisen nopea aiheuttaa järjestelmän toimintahäiriön ja johtaa äkillisen sydänpysähdyksen.

On monia syitä, jotka voivat tukkia verisuonia sydämen, ja plakin kertyminen on yksi tärkeimmistä syistä. Prosessi on hidas ja kestää kauan. Aikanaan se voi tuottaa pysyviä vaurioita sydämeen ??? s lihaksiin aiheuttaen sen ei toimisi kunnolla.

Sydänkohtaus on, että kuolinsyistä mutta jos käsitelty tunnin kokea sen oireet, eloonjääminen mahdollisuudet ovat korkeammat. Sydänkohtauksia voi tapahtua ilman ennalta oireita, mutta useimmat tulevat näkyviä merkkejä.

Merkkejä sydänkohtaukseen kuuluu tunteita epämukavuutta, painetta ja kipua rinnassa; päänsärky tai hammassärky kipu leuassa ja alas varret; närästys, hengenahdistus, hikoilu, huimaus ja pahoinvointi.sydänpysähdyksen

Sydänpysähdys johtuu nopeasta epäsäännöllinen rytmi sydämen ??? s kammiot tekee niistä nuolikotelo sijaan sopimuksen, joka on normaaliin tapaan. Tämä puolestaan ​​aiheuttaa sydämen tulla kykene toimittamaan aivojen hapen tehdä henkilö menettää tajuntansa ja pulssi.

Jos ei heti altistaa elvytyslaitteisto tai elvytystä ja Defibrilloinnin henkilö kärsii sydänpysähdyksen voi kuolla. Menetys hapensaanti aivoihin voi aiheuttaa aivovaurion. Siksi on erittäin tärkeää, että henkilö kärsii sydänpysähdyksen herätetään henkiin viiden minuutin estämiseksi aivovaurion.

Syyt sydänpysähdys vaihtelevat; sydän voi pysähtyä pelaajan seurauksena huumeiden yliannostukseen, sydänsairaudet, ja mahdolliset poikkeavuudet sydämessä. Ei ole varoitus, kun sydänpysähdys iskee. Henkilö välittömästi romahtaa ja menettää tajuntansa, hänen pulssi ja hengitys.
Sydänongelmia voidaan hoitaa lääkkeillä verihyytymien liuottamiseksi, ja leikkaus parantaa veren virtausta sydämeen. Potilaiden tulee myös katsella niiden ruokavalio ja toimintaa, varmista, että ne syövät vain terveellistä ruokaa ja saa tarpeeksi liikuntaa, jotta ne vahvoja.

Yhteenveto

1. Sydänkohtaus johtuu lukkiutuvat verisuonia, jotka toimittavat verta sydämeen kun sydänpysähdys voi johtua sydänvaivoja ja poikkeavuuksia tai huumeiden yliannostukseen.
2. sydänkohtaus on helppo käsitellä tunnin kuluessa sen alkamisesta, kun sydänpysähdys on käsiteltävä muutamassa minuutissa tai potilas kuolee.
3. sydänkohtaus vaimentaa verenkiertoa aivoissa, mikä voi johtaa sydämen pysähtyminen.