Ero AML ja CML
AML vs KML

AML tunnetaan paremmin lääketieteellisesti kuten akuutti myelooinen leukemia. ? Sitä pidetään yhtenä harvinaisimmista syövän muotoja, joka hyökkää valkosolujen sisällä muodostuvan luuytimen ihmiskehon. ? Lääketieteellisesti katsoen myelooisen tarkoittaa luuytimestä ja se yleensä vaikuttaa elimistöön, kun valkosolujen luuytimen tuottaa soluja, jotka eivät ole normaaleja ja tyypillisiä. ? KML, toisaalta, tunnetaan lääketieteellisesti kuten krooninen myelooinen leukemia. ? Tämä sairaus on sellainen, joka vaikuttaa myös valkosolujen, jotka on muodostettu luuytimessä. ? Samalla tavoin, että AML liikkuu elimistössä on sama liike KML. ? Kuitenkin krooninen leukemia on hieman hidas liikkuva syöpä, joka kestää pitkän aikaa käsitellä ja täydellinen. ? Akuutti myelooinen leukemia on nopeasti liikkuva syöpä, joka lopulta johtaa kuolemaan, jos ei hoideta kunnolla.

Tieteellisesti, akuutti myeloidinen on sairaus, jonka aiheuttaa nopea kasvu epänormaali solujen luuytimessä. ? Nämä epänormaalit solut usein kertyvät luuytimessä ja johtaa ehkäisyyn kasvaa normaaleja soluja kehon käyttöön. ? KML puolestaan ​​on leukemian muoto, joka on kuvattu, että lisääntynyt tuotanto myelooisten solujen luuytimessä.

Kun se tulee oireita, AML tai akuutti myelooinen leukemia on usein aiheuttanut pieni määrä valkoisia verisoluja. ? Tämä voi joskus johtaa usein kuume ja infektiot elimeksi nyt ei pysty taistelemaan pois mahdolliset sairaudet sisäisesti. ? Lopulta henkilö, jolla on AML kokemusta tunteita yleinen huonovointisuus tai tunne liian väsynyt ja ajaa alas. ? Henkilöt puolestaan ​​jotka kärsivät kanssa krooninen myelooinen leukemia tai KML on usein vilunväristykset ja ruokahaluttomuus. ? Aikanaan tämä johtaa vakavaan laihtuminen, joka johtaa henkilön olla väsynyt ja väsynyt koko ajan.

On olemassa kolme perusvaihetta tai vaiheiden KML. ? Ensimmäinen on kroonisessa vaiheessa tai siinä vaiheessa, kun syöpä on helposti löydetty ja tunnistettu. ? Toinen vaihe on nopeutettu vaihe tai vaihe jolloin syöpä etenee ja muuttuu havaittavissa. ? Viimeinen vaihe on blastikriisissä vaiheessa ja on vaihe, jossa henkilö on nyt tämä lyhyempi käyttöikä. ? Yleensä AML, toisaalta, ei ole näitä vaiheita, koska se on nopeasti vaikuttava syöpä, joka voi levitä nopeasti vain muutaman viikon tai kuukauden diagnoosista.Yhteenveto:

1. AML tunnetaan akuutti myelooinen leukemia kun KML on vertaisarvioitu virallisesti krooninen myelooinen leukemia.
2. AML tunnetaan tuottaa epänormaaleja soluja luuytimessä samalla KML tuottaa liikaa ydinsoluissa jotka estävät luominen hyviä soluja.
3. KML on kolme kehitysvaiheita, eli kroonisessa vaiheessa, nopeutetun vaihe ja räjäytykset kriisi taas AML ei ole tunnettuja vaiheita.