Ero Abraxane ja TaxolAbraxane Vs Taxol

Hoidettaessa rintasyövän, kaksi kemoterapeuttiset lääkkeet ovat paljon pidemmälle kuin loput. Nämä lääkkeet ovat Abraxanen ja Taxol. Kuitenkin viimeisimmät tutkimukset osoittavat nyt, että yksi näyttää olevan parempi kuin muut. Mikä se on?

Abraxane on paklitakseli sitoutuu albumiinin aine kun Taxol on vain paklitakseli. Tämä erityinen sitoutuminen albumiiniin ehkä tehnyt Abraxane ylivoimaisen lääke verrattuna Taxol. Albumiini tavallaan kattaa paklitakselia sisältävä taksaania. Se 's luonnollinen kuljetus- luonne ja suuri koko tekevät albumiini hyvä kumppani useimmille huumeiden kemikaaleja. Näin Abraxanea sanotaan lääkeaineen tehokkaammin kuin Taxol. Luonteeltaan useimmat normaalit solut ovat tiukasti liittyneet taas syöpäsolujen on paljon löyhempi. suurempi koko albumiinin hiukkasen pystyy Ender löyhästi liittyneet syöpäsolut paljon helpompaa, kun se on vaikeampi tunkeutuu terveisiin. Tämä on tietenkin hyvä asia syöpähoitoa varten.

Toinen ero näiden kahden välillä on Taxol vaatii tietyn ennalta lääkkeen eli antihistamiinin ja steroidi lääkitys. Toisaalta, tämä ei päde Abraxane siinä mielessä, että siellä 's mitään esilääkitystä tilattu. Se on helpommin siedetty lääkitys. Koska tällainen käyttö Abraxanen säästää potilaita kaikista ei-toivottuja sivuvaikutuksia käytön Taxol + steroideja kuten unettomuutta, muutokset verensokeri, ja lihas- ja nivelkivut mm. Tämä tekee Abraxane vähemmän myrkyllinen huume kuin Taxol.

Viimeaikaisten kliinisten tutkimusten, on havaittu, että Abraxane on paras valinta lähes kaikilla tutkimuksessa. Ensinnäkin se on suurempi keskimääräinen elinaika (mitattuna kuukautta) verrattuna Taxol. Entinen sai merkin noin 65 kuukautta, kun jälkimmäinen vain pääsi 55. 7 kuukautta. Lisäksi Abraxane on suurempi mediaani aika taudin etenemiseen (6. 1 kuukausi yli Taxol 's 16. 9 kuukautta). Tämä tarkoittaa, että syöpä potilaista, jotka käyttävät Abraxanea taipumus levitä hitaammin verrattuna niihin, jotka käyttävät Taxol. Täydellinen vastausprosentti lähes kaksinkertaistui käyttämällä Abraxanella 33% verrattuna 27% paklitakselia. mahdollisuus Neutropeniatapausten myös vähentynyt käytössä Abraxanen.

Tämän vuoksi luettelo etuuksista, ei ole yllättävää Abraxanea hinnoiteltu erittäin hyvin verrattuna Taxol. Itse asiassa monet sanovat, että Abraxane tuskallisen hinnoiteltu kuin tekemällä useita tilauksia Taxol kerralla. Taxol on halvempi, koska on olemassa monia suosittuja yleisiä valmisteluja tällaista.

1. Abraxane on lääke komponentteja, jotka ovat sitoutuneet albumiiniin toisin Taxol.2. Abraxane on kalliimpi lääke kuin Taxol.

3. Abraxane on ylivoimainen kemoterapia huume kuin taksolin seuraavia seikkoja:

o Suurempi keskimääräinen elinaika

o Suurempi mediaaniaika taudin etenemiseen

o Suurempi yleinen vaste useimpien potilaiden