Ero Zyban ja WellbutrinZyban vs? Wellbutrin

Zyban ja Wellbutrin ovat yhteisiä reseptilääkkeitä, jotka määrätään potilaille, jotka ovat vakavasti ja kliinisesti masentunut. Joissakin tapauksissa molemmat lääkkeet voidaan käyttää myös torjua nikotiiniriippuvuuden tupakoitsijoilla, jotka yrittävät lopettaa. Wellbutrin on yleisesti käytetään masennuksen hoitoon, kun taas Zyban suositellaan ihmiset etsivät lopettaa tupakoinnin. Molemmat lääkkeet ovat samoja lääkkeitä, joita kutsutaan myös bupropioni, ja jopa tehnyt saman nimisen yhtiön Glaxco-Wellcome. Yhtiö löysi sivuvaikutuksena lääkkeen Wellbutrin, että potilaat kokivat vähentynyt halu tupakoida, tai lasku riippuvuutta tarvetta nikotiinia. Joten sen sijaan markkinoida Wellbutrin koska sekä mielialalääkkeitä ja anti-tupakoinnin huumeiden, ne uudelleen nimetty lääke Zyban. Sekä Wellbutrin ja Zyban on hyväksynyt Food and Drug Administration ja yleisesti määrätty reseptit psykiatrit ja lääkärit.

Potilaat, jotka eivät ole ihanteellisia ehdokkaita Wellbutrin ja Zyban sisältää miehiä tai naisia, jotka ovat äskettäin lopettanut alkoholin tai raskaita rauhoittavien lääkkeiden, ihmisiä, joilla on epilepsia tai kouristuksia, tai anoreksia tai bulimia. Nämä lääkkeet voivat aiheuttaa kohtauksia potilaille, jotka ovat alttiita niille. Lisäksi he tekevät potilaiden painon pudottaminen, joka ei ole hyödyllistä potilaalle, joka kärsii anoreksia tai bulimia. Joitakin yleisiä haittavaikutuksia molempien lääkkeiden ovat ummetus, huimaus, suun kuivuminen, oksentelu ja painon muutoksia. Näitä lääkkeitä ei suositella käyttää naiset, jotka ovat raskaana tai vaikutuksen alaisena alkoholin, kuten muiden lääkkeiden. Molemmat lääkkeet eivät yleensä määrätään potilaille, jotka ovat kortikosteroidit, orphenadrin, phenatoyn, sillä voi olla negatiivinen komplikaatioita kahden lääkitys.

Valitettavasti yksi pahimmista riskejä ottaen jompikumpi näistä lääkkeistä on lisääntynyt mahdollisuus ottaa itsemurha-ajatuksia tai suuntauksia; siksi potilaita, jotka ovat näitä lääkkeitä valvotaan tiiviisti niiden lääkäreitä. Lääkärit kuitenkin suosittelevat, että potilaat yrittävät lopettaa tupakoinnin ilman reseptilääkkeitä kuten jotkut ihmiset voivat tulla riippuvaiseksi. Lisäksi Wellbutrin ei myöskään suositella kaikille potilaille ja ensimmäinen yritys masennuksen hoitoon pitäisi olla ohjauksen tunneilla joka psykiatrin tai psykologin ennen lääkitystä pidetään mahdollisuutta.Vaikka nämä lääkkeet voivat tuntua aivan erilainen, ne ovat itse asiassa yksi ja sama. Ainoa ero Zyban ja Wellbutrin ovat nimet ja yleisempää käyttötarkoituksia kullekin määrätty lääkitys.

Yhteenveto

1. Wellbutrin ja Zyban ovat reseptilääkkeitä käytetään hoitamaan masentuneilla potilailla. Zyban määrätään potilaille, jotka yrittävät lopettaa tupakoinnin myös.
2. Sama yritys valmistaa sekä lääkkeitä, koska ne ovat samat vain käytetään hoitamaan erilaisia ​​kliinisiä ongelmia.
3. On olemassa monia sivuvaikutuksia sekä lääkkeiden ja ei tulisi ottaa raskaana olevien naisten, tai niille, jotka ovat vaikutuksen alaisena alkoholia.