Ero CNM ja CPMCNM vs CPM

On monia terveydenhuollon ammattilaiset luokitella vaihtelevia kenttiä ja vastuut. Esimerkiksi lääkäri diagnooseja ja kohtelee potilas; sairaanhoitaja auttaa hoidossa ja potilaan hoidossa; apteekin auttaa annostelu huumeiden potilaalle; fysioterapeutti vastaa palauttamaan fyysisestä valmiuksia potilaiden; kun kätilöt voivat käsitellä normaalia, spontaani toimituksen vauvoilla.

Tässä artikkelissa, kaksi luokkaa kätilön otsikot arvioidaan ja eriytetty. Nämä ovat CNM ja CPM. Olkaamme selville eroja.

'CNM' tarkoittaa 'Certified Nurse Kätilö' taas 'CPM' seistä 'Certified Professional kätilö.' Saat CNM, ne vievät hoitotyön tutkinto ja sitten koulutetaan Kätilön myöhemmin. Saat CPM, he eivät 't ole mitään hoitotyön määrin kuin ne ovat suoraan koulutetaan tulla kätilöitä.

CPM-hinnat koulutetaan kotisynnytys asetuksiin CNMs koulutetaan sairaalassa asetusta synnytyslääkäreistä tai muu hoitaja kätilöitä. Mitä tieto, CNMs ovat parempia, koska niillä on sairaanhoitajan tutkintoon näin on entistä kokonaisvaltaisempaa lähestymistapaa hoitaa niiden potilaiden kanssa interventioita tarvitaan hätätilanteessa.

Maissa kuten Filippiinit, on erillinen tentti sairaanhoitajien ja kätilöiden tulee lisensoitu kätilö tai rekisteröity kätilö. Yhdysvalloissa, tämä pätee myös varten CNM. Ne on koulutettu ja lupa ennen harjoitellaan synnytystä naisille.Onko jokin on synnytyksestä kanssa CNM tai CPM, yksi on vielä tutkia, jos kätilö on lisensoitu, on riittävästi kokemusta synnytysten, ja on riittävästi koulutusta kokemus, koska elämä on vaakalaudalla sekä lapsen äiti. Myös huomioimaan yksi 's raskaus ja aina pyytää synnytyslääkäri paras lausuntoa jos toimitus kotona voi olla toinen vaihtoehto pikemminkin kuin sairaalassa, koska joissakin perheissä ei ole varaa siihen.

Yhteenveto:

1. 'CNM' tarkoittaa 'Certified Nurse Kätilö' taas 'CPM' seistä 'Certified Professional kätilö.'

2. CNMs, ne vievät hoitotyön tutkinto ja sitten koulutetaan Kätilön myöhemmin. Saat CPM, he eivät 't ole mitään hoitotyön määrin kuin ne ovat suoraan koulutetaan tulla kätilöitä.
3. CPM-hinnat koulutetaan kotisynnytys asetuksiin CNMs koulutetaan sairaalassa jonka synnytyslääkäreistä tai muu hoitaja kätilöitä.