Ero Ahdistus ja paniikkikohtauksetAhdistus vs paniikkikohtaukset

Sanotaan, että yksi kolmesta aikuisista kokee ainakin yhden jakson joko paniikkia tai ahdistunut hänen tai hänen elinaikanaan. Silti silmiinpistävä haaste on tunnistaa kumpi on paniikkia ja jota pidetään ahdistunut. Tekniikka on kuitenkin tarkkailla mitä kehon tekee ja miten reagoit stressor, joka on jos joskus vielä järjissään tai rauhallinen tarpeeksi tarkkailla asioita tapahtuu teille.

Päällimmäisenä on parempi sanoa, että yksi tai useampi pelkoja voi johtaa paniikkikohtauksen eikä päinvastoin. Yleensä kesto paniikkikohtaukset sanotaan olevan pidempi kuin paniikkikohtauksia. Siitä huolimatta tämä ei aina ole, koska on olemassa useita paniikkikohtauksia, jotka kestävät yli päivässä. Ahdistus hitaasti pinnat ja vähitellen kerääntyy kunnes se tulee liian epämukavaa henkilö kokee tällaisia. Päinvastoin, paniikkikohtaus tapahtuu äkillisesti siihen pisteeseen, että se välittömästi overwhelms henkilö, ilman minkäänlaista varoitusta.

Paniikkikohtaus tapahtuu, koska yksi huolestuttaa liikaa. Hän on liian innokas äärimmilleen tasolle. Jatkuva huolestuttava ja ajatella negatiivisia ajatuksia uudestaan ​​ja uudestaan ​​altistaa henkilön kärsii tällaisen hyökkäyksen.Oireita paniikki ja ahdistuskohtauksia näyttävät olevan samoja. Nämä oireet selvästi eroavat toisistaan ​​vakavuus. On selvää, paniikki näyttää voimakkaampi oireita. Aikana paniikkikohtaus uhri melkein aina tuntuu kuolla. Koska itse asiassa, huolellinen tarkkailu paniikki uhrien merkkejä vapina, vapina ja jopa hengenahdistus. Ohella näitä oireita, sydämen epänormaalin lyö paljon tavallista nopeammin siihen pisteeseen, jossa uhri voi todella sanoa, että hänen sydämensä hakkaa todella kovaa, kirjaimellisesti.

Hallitsemiseksi edellä mainituista oireista tai käsitellä hyökkäys itse, tiettyjä lääkkeitä tai tekniikoita on käytetty lieventää paniikkia tai ahdistusta jaksot. Farmakologisesti, pienellä annoksella masennuslääkkeitä on ihanteellinen valinta torjunnassa joko hyökkäys. Täytyy huolellisesti hallinnoida tällaisia ​​lääkkeitä, koska antamalla liian paljon se voi aiheuttaa jopa enemmän hyökkäyksiä. Ilman farmakologisia apuneuvoja sisältävät kognitiiviset käyttäytymiseen tekniikoita.

Kaiken kaikkiaan, vaikka molemmat iskut ovat lähes samoja oireita ja hoitotoimenpiteiden ne silti eroa toisistaan ​​seuraavien seikkojen osalta:
1. Ahdistuskohtauksia yleensä kestää pidempään kuin paniikkikohtauksia.
2. Paniikkikohtaukset ovat voimakkaampia kuin ahdistuskohtauksia.