Ero Astma ja keuhkoputkentulehdusAstma vs. keuhkoputkentulehdus

Astma ja keuhkoputkentulehdus liittyvät aina hengityselimiä kehon. Ne ovat molemmat häiriöt, jotka koskevat keuhkot, keuhkoputket, keuhkoputkia, ja muut hengitysteiden osia. Koska päätehtävä sairastaa nämä kaksi ehtoa on hengitysteiden henkilön, niin se on erittäin tärkeää hallita näitä ehtoja viipymättä välttää komplikaatioita syntymisen. Molemmat näistä sairauksista liittyy keuhkoputkia jotka tulevat rajoitettua johtuen tulehduksen ja liman tuotantoa, joka tapahtuu. Vaikka samankaltaisia, on useita eroja, jotka erottavat nämä kaksi toisistaan.

Keuhkoputkentulehdus on peräisin infektio, joka yleensä tapahtuu kylmän tai hengitysteiden infektio. Se voi tulla pysyvä sairaus, joka voi edetä aikaa, joka kutsutaan kuin krooninen keuhkoputkentulehdus. Kuitenkin, se on yleensä parannettavissa. Mitä astma, se luokitellaan COPD, tai keuhkoahtaumataudin yhdessä keuhkolaajentuma. Alkuperä astma ei ole niin selvä kuin keuhkoputkentulehdus. Astma on pysyvä häiriö. Uskotaan, että on olemassa kahdenlaisia ​​astman mukaan sen laukaisevia tekijöitä. Ulkoisen ja sisäisen ovat kahdenlaisia ​​astma.

Ulkoisten astma on yliherkkyysreaktion kehon aikana altistuminen allergeeneille ja geneettiset tekijät. Allergeenit ovat aineita, jotka aiheuttavat hyökkäys astman potilaille kuten siitepölyt, savu höyryjä, kuivattuja lehtiä, ja pölyhiukkasia. Luonnostaan ​​astma on yleensä perinnöllinen sairaus. Se on autoimmuunisairaus, joka tarkoittaa erityisesti tuhoaminen useiden elinten, mukaan lukien hengitysteiden komponentteja kehon 's oma immuunijärjestelmä. Se laukaisee stressi, väsymys ja infektio.

Keuhkoputkentulehdus oireet sisältävät vinkuminen, yskä, rintakipu, väsymys, liman tuotantoa, ja kuume johtuu infektioita. Toisaalta, ilmentymiä astma koostuvat vinkumista, univaikeuksia, hengitysvaikeuksia, ja painon tunnetta rinnassa. Oireet voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Ilmenemismuodot ei pidä jättää huomiotta, koska nämä ovat merkkejä siitä, että henkilö tarvitsee välitöntä lääkärin hoitoa.

Eri ihmisillä on suurempi riski näiden sairauksien kuin toiset. Tupakointi voi alentaa immuunijärjestelmää henkilön, ja se on myös voimakas keuhkoputkia, koska sen komponentin, nikotiini. Tämä riskitekijä on yleistä keuhkoputkentulehdus potilaille. Mahdollisuudet ottaa astma kasvaa, jos henkilö, jolla on suvussa tämä häiriö jäljitetään. Tupakansavu, alhainen syntymäpaino, tupakointi, ja ylipaino sekä lisää riskiä.

Komplikaatioita keuhkoputkentulehdus ovat: astma, krooninen keuhkoputkentulehdus, ja erilaisia ​​keuhkosairauksia. Koska tämä ehto edetessä enemmän kohtalokas se saa. Varhainen hallinnoinnin edellytys voi estää komplikaatioita ja hidastaa eteenpäin taudin. Astman komplikaatioita, hyökkäys astman mahdollisesti kuristaa hengitysteitä mikä voi johtaa tukos sen aukioloa. Tämä ehto antaa potilaan kyvyttömyys hengittää. Se voi myös aiheuttaa pysyvää vahinkoa hengitysteitä.

Hoito keuhkoputkentulehdus on antibiootteja, koska tärkein syy tähän tautiin on infektio. Potilaat saavat myös ilmankostuttimet auttaa heitä saamaan riittävästi happea elimistön 'tarpeisiin. Yskä lääkkeet kuten mucolytics hellittää eritteiden ja yskänlääkkeet pystyä expectorate lima. Astma on yleensä hoidettu inhalaattorit, ilmankostuttimet, ja allergia lääkitys hengitystiet.Yhteenveto:

1. Astma ja keuhkoputkentulehdus liittyvät aina hengityselimiä kehon.
2. Molemmat näistä sairauksista liittyy keuhkoputkien; ne tulevat rajoitettua johtuen tulehduksen ja liman tuotantoa, joka tapahtuu.

3. keuhkoputkentulehdus peräisin infektio, joka yleensä tapahtuu kylmän tai hengitysteiden infektio. Alkuperä astma ei ole niin selvä kuin keuhkoputkentulehdus. Uskotaan, että on olemassa kahdenlaisia ​​astman mukaan sen laukaisevia tekijöitä. Ulkoisen ja sisäisen ovat kahdenlaisia ​​astma.
4. keuhkoputkentulehdus voi tulla pysyvä sairaus, joka voi edetä aikaa, joka kutsutaan kuin krooninen keuhkoputkentulehdus. Kuitenkin, se on yleensä parannettavissa, kun astma on pysyvä häiriö.

5. keuhkoputkentulehdus oireet sisältävät vinkuminen, yskä, rintakipu, väsymys, liman tuotantoa, ja kuume johtuu infektioita. Toisaalta, ilmentymiä astma koostuvat vinkumista, univaikeuksia, hengitysvaikeuksia, ja painon tunnetta rinnassa.

6. Tupakointi voi alentaa immuunijärjestelmää henkilön, ja se on myös voimakas keuhkoputkia koska sen komponentin, nikotiini. Tämä riskitekijä on yleistä keuhkoputkentulehdus potilaille. Mahdollisuudet ottaa astma kasvaa, jos henkilö, jolla on suvussa tämä häiriö jäljitetään.

7. liittyviä komplikaatioita keuhkoputkentulehdus ovat: astma, krooninen keuhkoputkentulehdus, ja erilaisia ​​keuhkosairauksia. Koska tämä ehto edetessä enemmän kohtalokas se saa. Astman komplikaatioita, hyökkäys astman mahdollisesti kuristaa hengitysteitä mikä voi johtaa tukos sen aukioloa.