Ero Alzheimerin 's ja SenilityAlzheimer 's ja senility

Molemmat Alzheimerin 's ja senility kohdataan, kun henkilö saa vanha. Alzheimerin' tauti on sairaus, mutta seniiliys ei ole. Vaikka molemmat viittaavat lasku henkilön 'kyky suorittaa perus kehon toimintoja ja kognitiivisia toimintoja. Nämä ovat yleisiä yhteisiä sairauksia, jotka ovat vähitellen saadaan iän. Yhä useammat ihmiset kärsivät näistä Alzheimerin' s ja senility. Alzheimerin 'tauti yksin odotetaan kasvavan sen numero sairaiden yksilöiden 11 miljoonalla vuonna 2040 ja että' on vain Amerikassa.

Seuraavassa on muutamia nopeita tosiasiat Alzheimerin 's ja senility.

Alzheimerin 'tauti on pysyvä ja etenevä aivosairaus, joka tuhoaa ihmisen' muistin, ajattelun taitoja, ja lopulta myös vaikeuksia suorittaessaan pienintäkään yleisimpien päivittäisissä toiminnoissa. Vanhat ihmiset kärsivät Alzheimerin 's kuolevat aikaisemmin kuin he luonnollisesti pitäisi. Ensimmäiset tämän sairauden oireita ovat ensin havainnut kun henkilö saapuu hänen / hänen 60 vuotta. Jokaista kahdeksan ihmistä ikääntyminen 65 ja edellä, yksi kärsii tästä taudista. syy Alzheimerin 'tauti tai AD on edelleen mysteeri tutkijoille ja lääkäreille. Ruumiinavaus osoittaa, että ihmisiä kuolee Alzheimer 's Have rakennusten proteiineista aivoissa. Nämä proteiini rakentaa ups näkyvät laattoja (proteiinia beeta amyloidi joka kerääntyy välit hermosolujen) ja kiemurat (proteiini tau joka kerää tahtoa sisällä hermosolut). Laatan ja kiemurat uskotaan estää hermosolun 's prosessi kommunikoida toistensa kanssa. Tämä johtaa heikkenemiseen mahdollisuus solujen hengissä. Kaikille, erityisesti niille, jotka ovat vanhempia AD, voi kärsiä tauti. Ja se ei voi estää. Ulkoiset tekijät vaikuttavat myös mahdollisuus kärsii AD. Mutta voi olla keinoja vähentää riskiä tai ainakin elää tervettä elämää, kun ikääntyminen ja nämä ovat: aktiivinen ja terve fyysisen ja psyykkisen toiminnan, oikea ruokavalio vihreitä, keskiarvo ja lehtivihannekset, alempi korkea verenpaine, ylläpitää terveellinen paino, sosiaalinen ja henkinen sitoutuminen ihmisiä ympäri potilaita, ja paljon muuta. Vaikka AD vieläkään ole pysyvää parannuskeinoa, on olemassa erilaisia ​​lääketieteellisiä hoitoja, jotka auttavat potilasta selviytymään kanssa taistelun AD. Nämä hoidot ovat viivyttämällä välitön oireita, säilyttäen perus henkisen toiminnan, kuten tekemällä yksinkertaisia ​​matemaattisia ongelmia ja hallita käyttäytymiseen oireita. Behavioral oireita ovat ahdistuneisuus, unettomuus, viha, masennus, ja paljon muuta. Mutta jos näitä oireita hoidetaan, se tekee huolehtien AD-potilaiden helpompaa, koska he tuntevat olonsa mukavammaksi.

Seniiliys, joka liittyy yleisesti dementia ja Alzheimerin 's, on ehto liittyy vanhuuteen. Se' s ei ole sairaus, vaan tila, joka kuvaa muita oireita, kuten muistin menetykseen, vähenevä päättelykyky, ja alentamalla muita kognitiivisia toimintoja. Tämä ehto voi johtua paljon syitä, kuten masennusta, riippuvuus, alkoholismi, aivohalvaus, epätasapaino hormonin ja kilpirauhasen (Hashimoton 'tauti), ja aliravitsemuksesta. Se voisi johtua myös muita vakavia psyykkisiä sairauksia, kuten Parkinsonin' s , Vascular Dementia, Hunti9ngton 's Chorea ja johtava syy, Alzheimerin' s. Ensimmäinen erä seniiliys syistä on käännettävä kunnon hoitoja; kuitenkin, Parkinson 's ja Alzheimerin' s ei ole. Seniili henkilöitä ei enää ole kykyä ajatella, muistaa ja kuvitella asioita, miten ne on tehty, kun potilaat olivat nuorempia. Senility on rappeuttava ehto, joka pahenee ajan myötä. Vaikka joitakin ehtoja liittyvät senility ovat peruuttamattomia, aikaisempi diagnoosi voisi auttaa potilasta ja perheen potilaan luoda hallinnoivalle suunnitelma, joka helpottaisi molemmille osapuolille.

YHTEENVETO:1.

Molemmat Alzheimerin 's ja senility ovat aivot olosuhteissa ikääntymiseen liittyviä ihmisiä.
2.

Alzheimer on kognitiivinen sairaus kun seniiliys on kognitiivinen ehto, joka kuvaa muita oireita.
3.