Ero Braxton Hicks ja supistuminenBraxton Hicks vs supistuminen

Being raskaana voi olla epämiellyttävä, hetki nainen conceives hän kokee muutoksia hänen elin. Hän kokee aamupahoinvointi ja huimaus, elintarvikkeiden cravings ja pahoinvointi, kivut ja säryt. Nämä raskauden oireet katoavat yleensä, kun vauva kasvaa, toisen tai kolmannen kolmanneksen aikana, mutta korvataan epämukavuutta kasvava vatsa.

Raskaana olevan naisen myös alkaa tunne supistuksia. Jos tuntui kolmantena raskauskolmanneksen tai viimeisen raskauskuukauden, se voisi olla merkki työvoimaa, mutta jos tuntuvat aikana aikaisemmin kuukausia, se voi olla väärä työvoimaa. Tämä väärä työ kutsutaan Braxton Hicks supistukset. Alla on lueteltu ominaisuuksia Braxton Hicks supistukset ja todellinen supistuksia.

Braxton Hicks

Braxton Hicks supistukset tunnetaan myös vääriä työ- tai käytännön supistukset. Ne tuntuvat ympäri toisen tai kolmannen raskauskolmanneksen. Raskaana oleva nainen tuntee haja kohdun supistukset, jotka ovat epäsäännöllisiä ja hän myös tuntea kouristelua.

Nämä supistukset ovat kivuttomia ja aiheuttama kiristyminen kohdun lihakset. Ne kestävät noin kaksi minuuttia ja tutkimusten mukaan ne esiintyvät valmisteltaessa todellisen työvoiman.

Raskaana olevan naisen tulisi olla riittävästi nesteytettyjä koska nestehukka voi aiheuttaa väärän supistuminen. Hänen pitäisi olla riittävä saanti nestettä estämiseksi tai lievittämiseksi Braxton Hicks supistukset.

Muu toiminta, joka voi helpottaa epämukavuutta Braxton Hicks ovat; makuulla vasemmalla puolella, muutoksen liikkeen, rytmikäs hengitys ja usein virtsaaminen.Supistuminen

Supistuminen tai supistukset ovat liikkeen kohdun osana synnytyksen. Alkaessa työvoiman supistukset tuntuvat joka aloittaa vain lievää kipua ja edelleen lisäämään työvoiman edetessä. Alussa työvoiman supistukset ovat lyhyitä, mutta pitenevät työvoiman kiristyessä. Tämä johtuu vapauttaa oksitosiini kehoon.

Kun supistukset tuntuvat, on välttämätöntä tietää syyn, koska se voi olla väärä supistuminen. Joitakin toimintoja, kuten sukupuoli voi aiheuttaa supistuksia ja niin tekee täysi virtsarakko. Jos supistukset on kuvio ja intensiteetin kasvu niin ne ovat todellisia supistuksia.

Parasta tehdä supistusten aikana on mennä kävelylle ja liikkua. Muista, että kun työn, supistukset eivät katoa vaan tulee enemmän tuskallinen.

Yhteenveto

1. Braxton Hicks supistukset eivät ole kivuliaita, vaikka todellinen supistukset ovat kivuliaita ja kipu kasvaa työvoiman kiristyessä.
2. Braxton Hicks supistukset voivat johtua seksuaalista toimintaa tai täysi virtsarakko, kun taas todellinen supistuminen johtuu synnytystä.
3. Braxton Hicks supistukset ovat epäsäännöllisiä, kun taas todellinen supistukset tulevat säännöllisin väliajoin ja on kuvio.
4. Braxton Hicks supistukset häviää kävely tai muuttuvan sijainnin, vaikka toimintaa ei voi lievittää kipua todellinen supistukset, vaan kipu lisääntyy.