Ero Myyrät ja syyliäMyyrät vs syyliä

Ihosairauksia, jotka ovat läsnä syntymän ovat anteeksiantavaisia ​​kuten birthmarks ja myyrät. Mutta tämä ei pidä itsestäänselvyytenä, koska ne saattavat olla syöpä. Jotkut ihosairauksien eivät ole synnynnäisiä ja takaa lisäarviota kuten syyliä, koska se voi levitä muihin kehon osiin ja voivat levitä muihin ihmisiin.

Meillä on siis mol ja syyliä. Mikä voisi olla eroja?

Meidän iho 's väri määräytyy mitä kutsutaan melanosyyttien. Melanosyyteissä antaa ihonväri yksilön. Mitä enemmän melanosyyttejä olet, sitä tummempi ihon värin ja päinvastoin. Ihmiset, jotka on sanottu enemmän melanosyyttejä ovat pienentynyt nopeudella ottaa syöpä toisin kuin valkoihoiset, joilla on heikommat melanosyyttejä. melanosyyteissä ovat vastuussa kasvun myyrät iholla 'pintaa. Toisaalta, HPV tai ihmisen papilloomavirus, on aiheuttajaa varten syyliä.

Paljon väestöstä on myyrät eri kehon osiin. Jotkut ovat enemmän kuin muutama. Myyrät yleensä näytä ja puhjeta aikana lapsi 'kasvava vuotta ja jopa nuorten ikää. Voi myös olla se, jonka jälkimmäinen iässä samoin. Myyrät voivat alkaa minuutin pisteitä ja myös laajentaa yli senttimetriä halkaisijaltaan. Ulkonäkö myös eroaa plus tekstuuri näiden mol. väri on yleensä tumma kuten musta tai ruskea. Jotkut ovat keltaisia, ihonvärin tai punertava varjossa.

Syyliä, toisaalta, tulevat eri muodoissa. Syylät myös yleisesti näkyvät pinnalla kädet taas jotkut näkyvät jalkapohjissa kutsutaan syylät. Sillä pinnan kasvojen ja otsa on mitä kutsutte tasainen syyliä, jotka näkyvät yleensä pikkulapsille. On myös sukupuolielinten syyliä, joka on johtunut pääasiassa HPV. Syylät ovat ei-soikea näköisiä. Nämä nostetaan ihon ulkonemia, jotka ovat valoa tummat.Joten komplikaatioita myyrät, myyrät sanotaan korreloivan hyvin ihosyöpä kuten synnynnäinen myyrät, jotka ovat suuria ja epäsäännöllisen muotoisia. Toinen seikka on, että yksi on alttiita ihosyöpä jos on 50-100 moolia kehoon mukaan American Academy of Dermatology (AAD). Merkkejä ihosyöpä ovat laajentuminen, tummuminen, kipu, verenvuoto, ja tulehdus mooli.

Sillä komplikaatioita syyliä, ellei hierotaan tai naarmuilta, epämukavuus voi esiintyä. Sukupuolielinten syyliä, tämä saattaa levitä ja aiheuttaa kohdunkaulan tai ulkosynnytinten lähitulevaisuudessa. Papa-kokeilla ollaan suositeltavaa naisille, joilla on sukupuolielinten syyliä.

Hoito myyrät on tietyillä kerma lääkitys kuten yksi, joka on keksitty filippiiniläinen tiedemies. Mitä syyliä, on syylä poistoaineet, voiteet, tai käyttämällä laser.

Yhteenveto:

1. Myyrät aiheuttavat melanosyyttejä muodostuminen iholla kun syyliä on aiheuttanut HPV.
2. Myyrät ovat yleensä pyöreitä ja tasainen ulkonäkö, kun syylät ovat epäsäännöllisiä kooltaan ja kasvatetaan iholla.