Ero tyttö ja poika ultraääni Girl vs Boy Ultraääni

Ultraäänitekniikkaa on löytänyt monia sovelluksia. Yksi tällainen käyttö on sukupuolen määrittäminen on sikiöistä. On monia vanhoja vaimoja tekniikoita käynnissä ennustaa sukupuoli sikiötä. Ultraääni on kaikkein tieteellinen ja luotettava. Ultraääni on tehty tarkistaa yleistä hyvinvointia sikiötä. Se tehdään noin 18-22 viikkoa iässä perustaa raskaudesta. Radiologi tai sonographer voi ymmärtää ultraääni.
Jokaisella sikiö on ulkonema-välillä jalat joka kehittyy joko peniksen tapauksessa poikalapsen tai klitoris ja häpyhuulten, kun kyseessä on tyttölapsi.

Boy Ultraääni
Sukupuoli vauva määräytyy hedelmöityksen; kuitenkin, näyttely ulkoisen sukupuolielimet tapahtuu iässä kolmannen raskauskolmanneksen.
Mies sikiö näyttää pienen ulkoneman välissä jalkojen ympärille tuumaa. Sitä voidaan usein sekoittaa napanuoran joka on myös samassa paikassa. Naru voidaan erottaa tulevasta penis, koska johto on paljon pidempi ja suurempi verrattuna penis. Se merkitsee usein kilpikonna muoto.
Iässä toisen kolmanneksen, sukupuoli sikiön voidaan määrittää kulman ulkoneman jalkojen välissä. Jos kulma on suurempi kuin 30 astetta, ja lapsi on sijoitettu vasemmalle, niin vauva on luultavasti poikalapsen.Girl Ultraääni
Erittäin selvä merkki tyttölasten on puuttuminen penis.
Tyttö sikiö näyttää rinnakkaista välissä jalkojen edustaa tulevaisuuden klitoris ja häpyhuulet. Saat maallikko, nämä voidaan esittää merkiksi hyvin samankaltainen hampurilaisen. Täällä, pullat ja hampurilainen edustaa klitoris sikiön ja labium on liha.
Ottaen huomioon kulman ulkoneman, sikiö on tyttö lapsi jos sikiö on oikealla ja ytimeen on vaakasuoraan sijoitettu lähes yhdensuuntaisesti selkärangan.
Nämä ovat muutamia merkkejä, jotka voivat ennustaa sukupuoli sikiötä. Sukupuoli lapsi voidaan parhaiten ennustaa sikiön 13-vuotiaana viikkoa. Ennen tätä, tilavuus lapsivesi vaikeuttaa selvittää sukupuolen, ja sen jälkeen, lapsi on liian käpertyneenä näyttämään sukupuolielimiin.
Yhteenveto:

1. poikavauva on pieni ulkonema jalkojen välistä muistuttava kilpikonnan jotka ovat tulevaisuuden peniksen samalla tyttövauva näyttää hampurilaisen kaltainen rakenne, jotka ovat tulevan klitoris ja häpyhuulet.