Ero Alkoholistit ja Problem KaukalonAlkoholistit ja Ongelma Kaukalon

Onko eroa alkoholistien ja ongelma juovat? Jotkut näkevät, että ei ole olemassa tarkkaa eroja kahden, mutta totuus on, että kukaan voi tehdä ulos ero.

Alkoholistit on yleinen termi, jota käytetään pääasiassa kuvaamaan kun henkilö tappiot valvoa hänen juominen tapana. Toisaalta, 'ongelma juovat' on termi, joka kuvaa henkilöt ottaa top juoda vuoksi tietyissä tilanteissa.

Alkoholisti ei voi koskaan hyväksyä sitä, että hän on alkoholiongelma. Alkoholisti ei myöskään tehdä mitään lopettaa tapansa vaikka hän törmää emotionaalinen, fyysinen ja mielenterveyden ongelmia. Alkoholisti on epätasapainossa elämää ja osoittaa äärimmäistä käyttäytymistä ja osoittavat myös mielialan muutoksia usein. Alkoholisti on aina pessimistinen suhtautuminen kaikkeen.

Toisin alkoholisti, ongelma juoppo voi pysäyttää hänen juomisen tapa tahansa. On useita tapauksia, kun ongelma juomari pysähtyy juominen. Mikäli lääkäri neuvoo häntä vastaan ​​Alkoholin tai jos hänen puolisonsa tai läheinen suhde uhkaa jättää hänet, niin on olemassa mahdollisuus, että ongelma juomari lakkaa alkoholia.

Alkoholisti ei koskaan kuuntele lääkäri 'neuvoja taas ongelma juoppo pysyy lääkärin' neuvoja. Useimmat alkoholistien ovat vain lentäviä lintuja ja ne eivät pyri jokin 's apua tai neuvoja mitään mater. Alkoholistien voi jopa valita pullon alkoholia yli puolison taas ongelmana juomari on aina pelkää puolison.

Alkoholisti ei ole kirottua elämää tai tulevaisuudessa. Hänelle maailma on vain alkoholi. Toisaalta, ongelma juomari on tiettyjä käsitteitä tulevaisuuden ja siksi hän lopettaa tapana jälkeen asianmukaista neuvontaa.Vaikka ongelma juovat voi korjata itse, alkoholistien vaikea.

Yhteenveto

1. Alkoholistit on yleinen termi, jota käytetään pääasiassa kuvaamaan kun henkilö tappiot valvoa hänen juominen tapana. 'Ongelma juovat' on termi, joka kuvaa henkilöt ottaa top juoda vuoksi tietyissä tilanteissa.

2. alkoholipitoisuus ei myöskään tehdä mitään lopettaa tapansa vaikka hän törmää emotionaalinen, fyysinen ja mielenterveyden ongelmia. Toisin alkoholisti, ongelma juoppo voi pysäyttää hänen juomisen tapa tahansa.

3. alkoholipitoisuus ei ole kirottua elämää tai tulevaisuudessa. Hänelle maailma on vain alkoholi. Toisaalta, ongelma juomari on tiettyjä käsitteitä tulevaisuuden ja siksi hän lopettaa tapana jälkeen asianmukaista neuvontaa.