Ero takavarikkoa ja Kouristelu 'Takavarikko' vs 'Kouristelu'

Takavarikot ja kouristuksia on käytetty vaihdellen olevassa setup hyvin todennäköisesti johtuu siitä, että molemmat tapahtumien seurauksena samanlaisia ​​ilmenemismuotoja. Ensinnäkin kohtauksia koska joidenkin poikkeavuuksia aivoissa 's sähköimpulsseja. Siksi ei jonkin verran joko epänormaaleja tai liian monta hermo päästöjä. Tässä yhteydessä häiriöitä mainittujen impulssien voi tapahtua useilla aivojen alueilla, jotka johtaa vaihteli takavarikointia luokituksia.

Jokaisella takavarikoinnin on niiden erilliset oireita ja joista yksi on 'kouristukset.' Päälle 'kouristukset' muut takavarikko oireita voivat olla epänormaalia puomi tai syntyperän mielialan tai tunteiden sekä näköhäiriöt. Uhrit saattavat jopa päätyä tuijottaen tyhjä tila pitkäksi aikaa.

'Kouristukset' on todella pidetään sairaus sinänsä. On kuitenkin myös oire epileptinen kohtaus, joka ilmenee sarjana äärimmäisen nykimistä lihakset toistuvasti sopimus ja sitten rentoutua. Vuonna kouristukset episodi, lihakset supistumaan epänormaalisti nopean ampumisen tai aivojen toimintaa, joka yleensä ilmi kohtauksen aikana episodi. Tämä on syy, miksi monet ovat tulleet liittää kouristuksia olla sama kuin kouristuksia. Jos tämä oire aikana tapahtuu aktiivisen takavarikointia, lääketieteen ammattilaiset ovat havainneet, että oireet kestää 30 sekunnista 1 täysi minuutti.Tonic-kouristuskohtauksen, jota kutsutaan myös grand mal takavarikointia, jättää uhri tajuton jota sitten seuraa kouristus jaksot. Tänä aikana, uhri voi enää valvoa hänen virtsaaminen, koska hetkellisen puuttuessa virtsarakon hallinnan. Toinen tyyppi, myoklonisten kohtausten, on ominaista ajoittainen tai ajoittain nykivät liikkeet, kuten kouristuksia, jotka voivat vaihdella lievästä vaikeaan. Vuonna kouristuskohtauksen, kolmas tyyppi, nykivät liikkeet ovat toistuvia luonteeltaan. Kouristukset ovat melkein kuin että tonic-kouristuskohtauksen vaikka 's mitään tajunnan menetys puhtaassa klooniset tyyppi. Muita kohtaustyyppejä, joihin ei liity kouristuksia ovat poissaolokohtauksia tonic kouristukset, ja atonic kouristuksia.

Yhteenveto:

1. Kun henkilö on ottaa takavarikon, se ei ole aina totta, että hän kokee kouristuksia. Sama pätee silloin, kun henkilö kokee kouristuksia jossa se ei ole aina niin, että hän ottaa kohtauksia.
2. Kohtausten liittyy epänormaali tai nopea hermosolujen toimintaa aivoissa kun kouristukset on ominaista epänormaali tai tahattomat lihassupistukset tai nykivää lihasten liikkeet.