Ero Ghanavati ja Tablet AyurvedaGhanavati vs Tablet Ayurveda

Ayurveda, joka on ikivanha terveydenhuoltojärjestelmä, on nyt tullut yksi laajimmin käytetty parantava järjestelmien maailmassa. Toisin lääkehoitokertaa, Ayurveda on taipumus olla vähemmän sivuvaikutuksia ja on paranna eniten vaivoja. Joissa ihmiset yhä enemmän terveyden tajuissaan, Ayurveda on yhä laajalti tunnettu ja harjoiteltu ja tieteen kehitystä, monia muutoksia on tapahtunut Ayurveda myös.

Ayurveda lääkkeet tulevat monissa muodoissa, kuten kashayam, churnams, ghanavati ja tabletti. Ghanavati ja tabletit ovat muodoltaan ja myös niiden valmisteluun. Tabletti on samanlainen kuin tabletin muodossa allopatiaksi taas ghanavati tulee pienen herneen muotoinen. Ghanavati on myös pienempi kuin tabletit.

On myös ero siinä, miten ghanavati ja tabletit otetaan. Tabletit on nieltävä vesilasillisen ja ei pureskella. Ghanavati, toisaalta, on pureskella eikä niellä.

Menetelmä valmistelua ghanavati ja tabletin myös vaihdella. Yrtti valmistamiseen käytetty ghanavati pestään ja sitten keitetään vedessä noin 16 kertaa. Saatu liuos siivilöidään kankaalla ja sitten keitetty, kunnes se tulee paksu. Paksu kuivataan sitten auringonvalossa. Kuivattu liuos tehdään sitten osaksi ghanavati.

Valmistettaessa tabletteja, yrtit liotetaan ensin veteen tai alkoholiin. Liuos puristetaan kovassa paine, joka erottaa nesteen, joka on jäljellä, minkä jälkeen tabletti valmistetaan.

Yhteenveto

1.Ayurveda, joka on ikivanha terveydenhuoltojärjestelmä, on nyt tullut yksi laajimmin käytetty parantava järjestelmien maailmassa.
2.

Tabletti on samanlainen kuin tabletin muodossa allopatiaksi taas ghanavati tulee pienen herneen muotoinen.
3.

Tabletti on nieltävä vesilasillisen ja ei saa pureskella. Toisaalta, ghanavati on pureskella eikä niellä.
4.

On myös eroja valmistuksessa ghanavati ja tabletin.
5.

Ghanavati on kooltaan pienempi kuin tabletin.
6.

Yrtti valmistamiseen käytetty ghanavati pestään ja sitten keitetään vedessä noin kuusitoista kertaa. Valmistettaessa tabletteja, yrtit liotetaan ensin veteen tai alkoholiin.
7.