Ero Mosquito ja Spider BitesMosquito vs Spider Bites

Hyönteisten puremat ovat vain puolustus vastaus on mahdollisesti ollut yhteydessä saalistaja, erityisemmin ihminen. Hyönteisten puremat pidetään käyttämä menetelmä hyönteisiä syövät ihmisiin veressään. Havaittavissa tulos hyönteisen purema on punainen merkki, joka ympäröi aito purra päällä ja turvotusta erityisen pinnan. Purenta on yleisesti seuraa kutinaa. Kutina voi kestää useita tunteja tai jopa useita päiviä. Muutamia tavallista puremien, jotka aiheuttavat nämä ongelmat ovat hyttysiä ja hämähäkkejä. On tiettyjä ohjeita, joita on sitouduttava estämään erityisesti kohtaamisia eri hyönteisiä. Citronella ja DEET voi auttaa pitämään sinut pois suurin osa näistä hyönteisiä. Hyönteiskarkotteet voidaan kätevästi ostaa mitään lääkettä, tavaratalot, ja muita saatavilla kauppoja, jotka tarjoavat erikoistuneita tarvikkeita.

Hyttyset valita ensi saalis kautta hyvin kehittynyt, haju suuntautunut mekanismi. Niiden haju reseptorit sijaitsevat hyönteisten 's antenni. Nämä laitteet on tarkoitettu erottamaan tasolle hikeä tietyn henkilön. Spiders voivat purra niiden puolustusmekanismi ihmisen tunkeutumisen. Kysymys on valtava merkitys tiettyjen lajien on heidän myrkyllisiä ominaisuuksia. on noin 20 perheitä käsittää 200 lajia on tämä myrkyllinen rauhanen.

Hyttysten pistot voivat aiheuttaa immuunijärjestelmän ihmiskehon reagoida läpi tuottamaan vasta-aineita vastaan ​​antigeenejä, jotka ovat peräisin syljestä hyönteisen. Tämä mekanismi voi aiheuttaa havaittavan vasteen integumentary pinnan jälkeen purra. Sivusto pureman voi olla kutiava tunnin tai enemmän. Myrkytön hämähäkki puree voi aiheuttaa lyhennettä tunne kipua lisäksi punainen merkki kyseisellä sivustolla. Hämähäkit jotka ovat myrkky voi aiheuttaa vakavia hermovaurioita saaliille että ne purevat. Estämään hyttysten puremista olet, on olemassa useita saatavilla geeli-pohjainen tai spray tuotteiden levitetään integumentary pinnalla. Nämä aineet saattavat vaikuttaa näiden hyönteiset tunnistaa haju ja siksi ajaa heidät pois. Hämähäkki puree voidaan välttää, jos henkilö sopimuksia hyönteisten exterminators päästä eroon niistä kotoa. On tärkeää tiedostaa lähialueilla jossa myrkyllisiä hämähäkkejä asuvat.

Hyttysiä on herkkä haju mekanismi järjestelmään, ja suurin osa hämähäkki puree ovat vain tulos heidän puolustusmekanismi. Hämähäkki puree ja hyttysten pistot aiheuttavat turvotusta, kutinaa ja punainen discolorations iholla. Hämähäkki puree voi vaikuttaa vakavasti henkilön 's hermosto. Reaktio lapsen pistosta tai puremasta riippuu hänen herkkyyttä erityisen myrkky hyönteisen. Katsoo, että suurin osa lapsista on vain lempeä vasteita, jotka ovat yliherkkiä tietty myrkky voi olla vakavia oireita, jotka kiireellistä väliintuloa. useimmiten puree eivät yleensä ole vakava ongelma. vaikka hyönteisten puremat voivat olla ärsyttäviä, ne yleensä lievittyvät aikana seuraavana päivänä ja don 't tarvitse hoitoa lähtöisin lääkäri.

Lievittää kutiava tunne, henkilö voi hakea Calamine voidetta tai kylmää pakkaa teennäinen alueita lukuun ottamatta ympäri sukuelinten ja silmät.

Yhteenveto:1. Hyttyset valita ensi saalis kautta hyvin kehittynyt, haju suuntautunut mekanismi. Robotit voivat purra niiden puolustusmekanismi ihmisen tunkeutumisen.

2. hyttynen puree saattaa aiheuttaa immuunijärjestelmän ihmiskehon reagoida läpi tuottamaan vasta-aineita vastaan ​​antigeenejä, jotka ovat peräisin syljestä hyönteisen. Hämähäkit jotka ovat myrkky voi aiheuttaa vakavia hermovaurioita saaliille että ne purevat.

3. Jotta hyttysten puremista olet, on olemassa useita saatavilla geeli-pohjainen tai spray tuotteiden levitetään integumentary pinnalla. Hämähäkki puree voidaan välttää, jos henkilö sopimuksia hyönteisten exterminators päästä eroon niistä kotoa.

4. Spider puremat ja hyttysten pistot aiheuttavat turvotusta, kutinaa ja punainen discolorations iholla.