Ero varjoainekuvauksessa ja pallolaajennusAngiogram vs Angioplastia

Angiogrammeista ja Angioplastia määritellään kun murtaa sanat niiden päätteitä ja etuliitteitä. Etuliite 'angioedeema' liittyy verisuoneen tai imuneste astiassa. Loppuliite 'gramma' on analyysin tai tallennus jotain, ja 'plasty' on korjaus ja palauttaminen jotain. Kun sanat sijoitetaan yhteen määritelmä angiogram on analyysin tai tallennuksen verisuonten ja pallolaajennus on korjaus ja palauttaminen verisuonia. Angiogrammeista ovat tehneet röntgen kone, joka pystyy ottamaan kuvia alusten käsivarret, jalat, rinta, tai pään, jotta verenkierto ei ole tukossa. Angioplastia- on avaamassa tahansa tukkii alukset ilmapallo katetri, joka on täytetty uudelleen tukossa alus.
Angiogrammeista käytetään tarkastella mahdollisesti vahingoittunut aluksilla tai elimiä, näyttää veren virtaus mahdollisia kasvaimia, ja etsimään lähteitä sisäistä verenvuotoa. Angiogrammeista saisi suoritettava raskaana, joku allerginen jodi, on astma, munuaisten kysymyksiä, tai diabetes. Pallolaajennus ei pidetä asianmukaista hoitoa joku, joka kärsii useista tukossa alusten tai valtimoiden; sen sijaan lääkärit käyttävät mieluummin avosydänkirurgian. Ihmiset, jotka ovat kärsineet pieniä aivohalvauksia ja sydänkohtauksia ovat ensisijaisia ​​ehdokkaita sekä menettelyjä tehtävää.
Angiogrammin suoritetaan sijoittamalla katetri valtimoon tai laskimoon on tarkistettava. Jodi väriaine ruiskutetaan valtimoon, joka mahdollistaa röntgen tarkastella tarkka mille tahansa tukos tai repeämän valtimoon. Tulokset angiogrammeista voidaan katsella perinteinen röntgen elokuvia, ja uuden teknologian ne voidaan katsoa myös digitaalisia kuvia. Pallolaajennus tehdään katetrin kirjoittamalla sen ihon läpi ja valtimoon yleisessä sijainti tukos. Lopussa katetrin on pieni ilmapallo, joka täytetään venyttää valtimon takaisin alkuperäiseen kokoonsa ja työnnä tukos kautta. Kun menettely on päättynyt toinen angiogrammi tehdään sen varmistamiseksi, että tukos on selvitetty, ja että ei ole muita ongelmia käsitellä. Seuranta nimitykset varmistamiseksi tarvitaan valtimon ei tukkeudu alempana samasta rasva, joka teki ensimmäisen.
Vaikka kaksi ovat samanlaiset auttaa valtimoiden ja alusten tukoksia, ne ovat erilaisia, mitä he tekevät. Varjoainekuvauksessa on löytää ongelman syy, ja pallolaajennus on korjaus- ja palauttaa ongelma.
Yhteenveto1. angiogrammeista ovat lääketieteen tallentaminen ja analyysi mahdollisen verisuonen joka ei toimi oikein. Pallolaajennus on prosessi viemärinavausaineet tukossa tai tukossa verisuoneen tai valtimoon.
2. angiogrammeista suoritetaan erikoistuneen röntgenlaite ja jodi, ja pallolaajennus tehdään pallokatetriin.